Coinbase’den çıkan devasa tutardaki 14.000 BTC Guggenheim Partners'a mı ait?
Coinbase’den çıkan devasa tutardaki 14.000 BTC Guggenheim Partners'a mı ait?

Coinbase’den çıkan devasa tutardaki 14.000 BTC Guggenheim Partners’a mı ait? Büyük yatırımcı BTC’yi hangi fiyattan aldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli en büyük kripto borsalarından biri olan Coinbase, önceki gün 14.000 BTC ve soğuk cüzdana neredeyse yarım milyar dolar değerinde büyük bir bitcoin çıkışı kaydetti. Özellikle BTC’nin fiyatının yaklaşık üç hafta boyunca 35.000 $ ‘ın altında kaldığı bir dönemde, büyük çıkış kesinlikle çok fazla dikkat çekti.

Birçoğu, devasa miktardaki Bitcoin’in, Grayscale’in GBTC Trust fonu aracılığıyla Bitcoin almak için SEC’e yakın zamanda başvuran Guggenheim Partners’a ait olduğuna inanıyor. Dosyalarında, Coinbase’den aktarılan tam Bitcoin miktarı olan 500 milyon dolar değerinde bitcoin satın almak istediklerini belirttiler.

Ayrıca, Coinbase’den balina çıkışının çoğu OTC cüzdanlarına gönderiliyor ve bu da BTC’nin gönderildiği soğuk cüzdan Guggenheim Partners’a ait olabilir çünkü kripto borsası Coinbase OTC tüccarları ve kurumsal müşteriler için saklama hizmeti sunuyor. Buna en büyük kripto Trust fonu yöneticisi Grayscale de dahil.

Guggenheim FUD yaymakla suçlandı

Guggenheim, Kasım ayında, bitcoin fiyatının yeni yükselmeye başladığı ve 17.000 $ ‘dan işlem görmeye başladığı Kasım ayında GBTC fonu satın almak için başvurdu, ancak varlık yönetimi firması Scott Minerd’in CEO’su, fiyat 38K doların üzerine çıktığında en iyi kripto para birimine doğru biraz düşüşe geçti ve fiyatın kısa vadede 20 bin doların altına düşeceğini iddia etti.

Pek çok kişi Guggenheim grubunu fiyatları düşürmek için FUD’yi yaymakla suçladı, böylece satın alma işleminin geçerlilik tarihi 31 Ocak olarak belirlendiğinden, Trust fonları için daha ucuz bir fiyata satın alabileceklerdi.

Şu an için resmi bir onay olmasa da parçaları birleştirmekle birlikte, çıkış büyük olasılıkla Guggenheim Ortakları’na ait görünüyor ve görünüşe göre 32.4k $ ‘lık bir giriş fiyatı ile Bitcoin satın almışlar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin