Bitcoin ve Ethereum tahmini: Fiyatlar artık iyileşme gösterecek mi?

Coinbase, Bitcoin ve Ethereum’u neler beklediğini raporladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum, 2022 yılının ilk çeyreğinde dalgalı bir performans sergiledi. İlk çeyreği geride bıraktığımızda piyasanın önder iki varlığı çoğunluğa göre iyi bir ilerleme kaydetmedi. Bu senenin ikinci çeyreğinde beklentiyi ise Coinbase raporladı.

ABD merkezli dijital varlık borsası Coinbase, 2022’nin ikinci yarısında kripto pazarlarını nelerin beklediğini analiz etti. Coinbase, Bitcoin (BTC) ile başlayarak, bir araştırma raporunda, bu yılın ikinci yarısında Mt. Gox tazminat planının hayata geçirilmesiyle amiral gemisi kripto varlığının arzının hızla artabileceğini belirtiyor. Gox,

“Akışlar tarafında, yaklaşık 7 ila 8 milyar dolarlık Bitcoin ödemelerinin potansiyel olarak pazara ne zaman ulaşabileceğini görmek gerekiyor.”

Coinbase, algoritmik stabilcoin ihraççıları tarafından yapılan Bitcoin alımlarının, Mt. Gox tazminat planının serbest bırakacağı arzı potansiyel olarak dengeleyebileceğini söylüyor.

Bitcoin ve Ethereum tahmini

Terra (LUNA) geliştiricisi Terraform Labs , Mart ayında UST algoritmik stabilcoini için bir destek olarak 10 milyar dolar değerinde Bitcoin edinme hedefini açıkladı. Coinbase, katman-1 (L1) akıllı sözleşme özellikli blockchain Tron (TRX) tarafından benzer planların Bitcoin için yükseliş olabileceğini tahmin ediyor. Mt. Gox ayrıca şunları söyledi:

“21 Nisan’da Tron, 5 Mayıs’ta piyasaya sürmeyi planladığı ve gelecekte benzer satın almalara yol açabileceğini düşündüğümüz USDD algoritmik stabilcoin için 10 milyar dolarlık rezerv hedeflediğini duyurdu. Terra’nın ayak izlerini daha fazla alt L1 takip ettikçe, bu, kripto piyasası için yeni bir teknik destek yolu sağlayabilecek gelişen bir anlatı.”

Ethereum’a (ETH) dönen Coinbase, 2022’nin ikinci yarısında beklenen bir çalışma kanıtından hisse kanıtı mutabakat mekanizmasına geçişin, pazara göre en büyük ikinci kripto varlığı için yükseliş olduğunu söylüyor. Coinbase,

“Ethereum’un ağ için önemli bir olay riskini ortadan kaldıran hisse kanıtına geçişi, ETH ihracını azaltır (potansiyel olarak bunu deflasyonist bir varlık yapar) ve muhtemelen ETH stake getirilerini artırır.

Bu arada, son iki yılda ortaya çıkan protokoller ve merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) arasında artan rekabeti görmemiz muhtemel ve bu alanda pazarın dikkatini çekmeye devam edecek yeni gelişmeler görmeyi bekliyoruz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin