Chainlink, yönünü belirlemekte kararsızlık yaşıyor! Kırılma hangi yöne olacak?
Chainlink, yönünü belirlemekte kararsızlık yaşıyor! Kırılma hangi yöne olacak?

Chainlink, yönünü belirlemekte kararsızlık yaşıyor! Kırılma hangi yöne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink’in yerel tokeni olan LINK, şu anda 7,10 dolardan işlem görüyor ve ilk 30 kripto arasında yer alıyor. Alım satım tarzını paylaşan bir kripto analisti olan Crypto Rover, her hafta LINK satın aldığını belirtmek için Twitter paylaşımında bulundu.

LINK, Ocak ayı ortasından beri boğalarla birlikte hareket ediyor. LINK gibi birçok altcoin de ayıların hakimiyetinden kurtuldu. LINK, 200 EMA çizgisinin altında hareket ettiği için yeni yıla düşüş eğilimiyle başlamıştı.

Ancak 50 EMA ve 200 EMA arasında golden cross yaparak boğalarla yeni bir harekete başladı. Golden cross, kısa vadeli hareketli ortalamanın uzun vadeli hareketli ortalamayı kesmesiyle ortaya çıkan bir yükseliş sinyalidir. LINK, boğa koşusu sırasında neredeyse çapraz bir düzende yukarı doğru gitmeye başladı, ancak bazı direnç bölgeleriyle karşı karşıya kaldı.

Haftanın başında LINK fiyatının çift tepe modeli oluşturduğu ve neredeyse Destek 1 bölgesine dokunduğu görüldü. LINK, iki gün boyunca 50 EMA’nın altında kaldı. Ancak Çarşamba günü, LINK bu düşüşü atlattı ve yukarı doğru tırmanmaya başladı.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), 49,25 değerinde olup, LINK’in şu anda nötr olduğu görülmektedir. Ancak, RSI kısa süre önce SMA ile kesişti ve altına indi, bu da düşüş eğilimine doğru bir eğilim olabileceğini gösterebilir. Bu kesişme yeni olduğu için, yolda küçük bir engel olabilir ve RSI, SMA ile yolları kesişip yukarı çıktıkça değişebilir.

Şu anda LINK, yoluna karar verdiği için 50 EMA aralığında hareket ediyor. LINK başka bir çift tepe modeli oluşturursa, fiyat Destek 1 bölgesine geri düşebilir, ancak fiyat sürekli yükselmeye devam ederse Direnç 1’deki yerini alabilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin