Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

Chainlink ve Synthetix fiyat analizi: LINK ve SNX nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink 26,2 doları aştı ve önümüzdeki haftalarda 34 dolarlık bir hedefle grafiklerde yükseliş gösterdi. Synthetix ise 20 doları aştı ve bir sonraki yukarı hareketinden önce küçük bir geri çekilme görebilir.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Chainlink, her iki seviyeden de geri çekilmeden önce 25,83 dolarda ve ardından 26,19 dolarda bir ATH yakaladı. Bununla birlikte, LINK’in üç hafta boyunca kaydettiği yüksek düşüşler dizisi ile kanıtlanan eğilim sürekli olarak yükselişe geçti.

ATH’yi geçen bir kırılma, genellikle varlığın fiyat keşfine başlaması ile devam eder. Bununla birlikte, yatırımcıların dikkat etmesi gereken zincir içi ölçümler hakkında bazı şüpheler var.

LINK’in 8.7 dolardan 25.83 dolara geçişi için kullanılan Fibonacci düzeltme aracı, LINK boğalarının önümüzdeki ay elde etmesi için %27’lik uzatma seviyesi 34.6 doları öngörüyor.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

MACD ve sinyal hatları, alım tarafına aşırı genişlemiş bir piyasa önermek için birbirinden uzak bir mesafeydi, bu da aşağı yönde küçük bir düzeltmenin olabileceğini ima ediyor. Stokastik RSI da aşırı alım bölgesinde idi.

Bu göstergeler acil bir düzeltme gerektirmiyor, ancak SNX’in 20 dolara doğru bir düşüş görmesi beklenebilir. Bu senaryo gerçekleşirse, psikolojik 20 dolar seviyesi ve vurgulanan bölge 18.9 – 19.6 dolar arasında destek sağlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin