Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi? Detaylı teknik görünüm, beklenen yön, kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink şu anda 8,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile 22 dolar civarında işlem görüyor. Yeni bir yıllık en yüksek seviye 23 doların hemen üzerinde kaydedildi ve bir önceki yılın en yüksek seviyesi olan 20 dolar bugün erken saatlerde kırıldı. Birkaç günlük yükseliş ivmesi devam ediyor. Peki LINK yükselecek mi?

Chainlink, geçtiğimiz günlerde çok fazla ivme kazandı ve 13 dolarlık bir önceki düşük seviyeden 23 dolardaki en yüksek seviyesine yüzde 70’in üzerinde inanılmaz bir hareket yaptı. Ancak çok kısa sürede fiyat geri çekildi piyasanın ciddi alıcılara olan ilgiyi bir kez daha artırmasına yardımcı oldu.

LINK yükselecek mi?

Cryptopolitan analistleri birkaç olası destek alanı görüyor:

İlk olarak, daha önce LINK/USD için direnç olarak hareket eden 18 dolar seviyesi, muhtemelen bir miktar destek sağlayacak. Bu seviye, önceki dip 12,25 dolardan şu anki zirve 23,17 dolara kadar ölçüldüğünde, yüzde 50 Fibonacci geri çekilme seviyesiyle de birleşiyor. Ek olarak, grafikte kırmızı çizgi olarak görülen 50 periyot hareketli ortalama da bu destek alanına yaklaşıyor.

İkincisi, yaklaşık 15 dolarlık yatay desteğimiz var. Bu ay hem sağlam bir destek hem de direnç olduğunu kanıtladı. İlk olarak 4 Ocak’ta test edildi ve net bir direnç gösterdi, ardından LINK’in fiyatı toparlandı, kırıldı.  Birkaç gün sonra, 12 Ocak’ta LINK/USD, çok dalgalı bir aşağı yönlü momentumun ardından altına indi ve bir kez daha direnç gösterdi. Bu nedenle, Chainlink için izlenecek başka bir kilit alan.

LINK, son 24 saat içinde 8,2 milyar dolarlık hacimle yüzde 23 oranında hareket etti. Chainlink, geçtiğimiz saatlerde bir başka yıllık zirveye ulaştığı için yükseliş ivmesini kaybetmedi. Bununla birlikte piyasa yapısı şu anda başka bir long pozisyon açmak için zayıf risk/ödül sunduğundan, aşırı oynaklık trader’ları korkutuyor.

Belirtildiği gibi, Chainlink, önceki büyük düşüşten çok uzaklaştı. Önceki 4 saatlik şamdanın kapanışıyla güçlü bir düşüş sinyali görülebilir. Bu, LINK fiyatının önümüzdeki saatlerde daha fazla düşüş görmesi gerektiğini gösteriyor.

Kritik seviyeler

Şu anda izlenecek anahtar seviye 21 dolar. LINK/USD bunun altına düşerse, önümüzdeki hafta çok daha ciddi bir düzelme görülebilir. Bu, daha önce belirtilen 18 dolar ve 15 dolarlık destek alanlarına doğru hareketi başlatacak.

50 ila 100 basit hareketli ortalamalar arasındaki alan, fiyatın nerede destek bulacağına dair ek bilgi de sunacak. Ek olarak %50 Fibonacci geri çekilme seviyesi de 18 dolarlık desteğe yakın, yüzde 61,8 seviyesi ise 16,4 dolar seviyesinde.

Genel pazarın şu anda ne kadar değişken olduğu göz önüne alındığında, Chainlink trader’larının daha fazla fiyat hareketi beklemesi gerekiyor. Şu anda LINK/USD iyi bir ticaret fırsatı sunmuyor. En iyi giriş 15 dolar seviyesi olarak gösteriliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin