Chainlink boğa sinyali: LINK adres etkinliği eski seviyelere geri döndü!
Chainlink boğa sinyali: LINK adres etkinliği eski seviyelere geri döndü!

Chainlink boğa sinyali: LINK adres etkinliği eski seviyelere geri döndü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elde edilen verilere göre, Chainlink adres etkinliği son zamanlarda 2021 seviyelerine geri döndü, bu da varlığın değeri için yükselişe işaret ediyor.

Chainlink günlük aktif adresleri

Zincir üstü analitik firması Santiment’in verilerine göre, LINK etkinliğindeki bu artış ilk olarak yaklaşık iki ay önce başladı. Buradaki ilgili gösterge, bize herhangi bir günde bir işleme dahil olan toplam adres sayısını söyleyen günlük aktif adreslerdir.

Metrik, hesaplamasında hem gönderenleri hem de alıcıları sayar ve yalnızca benzersiz adresleri hesaba katar, yani aynı gün birden fazla transfere katılan cüzdanlar yalnızca bir kez sayılır. Bu, yinelenen işlemlerin verilerden kaldırılmasına yardımcı olur ve ağ etkinliğinin daha doğru bir resmini sağlar.

Bu göstergenin değeri yüksek olduğunda, çok sayıda günlük kullanıcının şu anda blok zincirinde bir şekilde etkileşimde bulunduğu anlamına gelir. Böyle bir eğilim, piyasanın aktifliğini gösterir.

Öte yandan, metriğin düşük değerleri, şu anda pek çok kullanıcının ticaret faaliyeti göstermediği anlamına gelir. Bu tür bir eğilim, şu anda kripto para birimine olan genel ilginin düşük olduğunun bir işareti olabilir.

Son birkaç yılda Chainlink günlük aktif adreslerindeki eğilimi gösteren bir grafik:

Chainlink Address Activity

Yukarıdaki grafikte gösterildiği gibi, Chainlink günlük aktif adresleri 2022’nin büyük bir bölümünde oldukça düşük seviyelerdeydi. Bunun nedeni, yatırımcıların ayı piyasası konsolidasyonu sırasında kripto paraya olan ilgilerini kaybetmesiydi.

Bununla birlikte, son birkaç ayda, günlük olarak ağda işlem yapan benzersiz kullanıcılarda çok belirgin bir artış oldu. Aslında göstergenin bu değerleri, boğa koşusunun devam ettiği 2021 yılında görülen değerlerle benzerlik gösteriyor.

Genellikle, zincirin artan faydası gelecek için daha sürdürülebilir bir zemin oluşturduğundan, yüksek ağ etkinliği uzun vadede fiyat için yukarı yöne işaret eder. LINK geçtiğimiz haftalarda toparlandı, bu da son iki aydaki sahiplerden gelen bu yüksek etkinliğin kripto para için zaten karşılığını veriyor olabileceğini gösteriyor olabilir.

Chainlink günlük aktif adresleri mevcut yüksek seviyelerde kalmaya devam ederse, mevcut rallinin bir süre daha ivmesini koruyabileceği anlamına gelebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin