Chainlink balinaları teknik zayıflık belirtilerine rağmen birikim yapmaya devam ediyor
Chainlink balinaları teknik zayıflık belirtilerine rağmen birikim yapmaya devam ediyor

Chainlink balinaları teknik zayıflık belirtilerine rağmen birikim yapmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink’in geçtiğimiz haftalardaki fiyat hareketleri, yatırımcılara kısa vadeli görünümü hakkında bilgi sağlamak için çok fazla katkı sunmadı. Çünkü, Chainlink esas olarak 7,50 dolar ile 11,00 dolar seviyeleri arasında konsolide oluyor.

Kripto para birimi, son 24 saat boyunca kayda değer bir ivme kazandı. Ancak 11.00 dolar seviyesindeki direnci aşıp daha yüksek seviyelere çıkmaya çalışıyor.

Bu seviye, geçtiğimiz ay birçok kez reddedildi. Retler piyasa yapısına zarar veren geniş kapsamlı satışları katalize etti.

Analistler, LINK’in devam eden yükselişinin son haftalarda görülenlerden farklı olup olmayacağı konusunda kararsız olsalar da, kripto para biriminin görünümü için zincir üzerindeki bir eğilim inkar edilemez bir şekilde yükseliş eğilimi gösteriyor.

Bir analiz firması yakın tarihli bir tweetinde, verilerin balinaların son zamanlarda büyük miktarda Chainlink biriktirdiğini gösterdiğini açıkladı.

Bu metrik, büyük yatırımcıların yakın vadeli görünümüne güvendiklerini ve ayrıca token’ı daha yüksek seviyeye çıkarmak için önemli bir satın alma baskısı sağlamaya devam edebileceklerini gösteriyor.

Chainlink kilit direnç seviyesine yaklaştı

Chainlink 7.50 $’a düşüşten sonra hızla yükseliyor ve bugün erken saatlerde 11.00 $’ın biraz altında aylık en yüksek seviyelerine ulaşıyor.

Yazım sırasında, Chainlink şu anki fiyatı 10.89 $ seviyesinden işlem görüyor.

Şimdiye kadar, geçtiğimiz ay boyunca 11.00 $ seviyesine yapılan her ziyaret, güçlü retleri katalize etti. Bitcoin, tüm piyasayı beraberinde taşıyan ciddi bir yükseliş yapmadıkça, bu seviyenin aşılması zor gözüküyor.

Metrikler balinaların hızla LINK biriktirdiğini gösteriyor

Bir analiz firması, yakın tarihli bir tweetinde, verilerin büyük LINK cüzdanları arasında güçlü bir birikim eğilimine işaret ettiğini açıkladı.

Bu metrik, son dönemdeki yüksek seviyelerden %50 düşüşe rağmen, büyük alıcıların Chainlink’in görünümüne hala güvendiğini gösteriyor.

Chainlink LINK

Bu eğilim, LINK için ciddi bir yükselişin beklendiğini gösteriyor. An önce 11.00 $ seviyesinde var olan satış baskısının kırılması gerekiyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin