Cardano yatırım kolu Emurgo, önemli bir ortaklığı daha duyurdu!
Cardano yatırım kolu Emurgo, önemli bir ortaklığı daha duyurdu!

Cardano yatırım kolu Emurgo, önemli bir ortaklığı daha duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano Afrika blockchain ve teknolojisine dayalı yatırımları için kurduğu yatırım kolu Emurgo, teknolojik girişimlerin gelişmesi ve büyümesi için platform kurmaya odaklanan Adanian Labs ile önemli bir ortaklık kurdu.

Cardano Emugo yeni ortaklıkla birlikte blockchain aracılığıyla finansal eğitimsel güçlendirmeyi hedefliyor. Adanian Labs tarafından yayınlanan resmi açıklamaya göre, ortaklığın amacı Cardano blockchain platformu aracılığıyla fırsatları elde edemeyen milyarlarca kişiye finans ve eğitim imkanı tanımak. Ortaklık şöyle duyuruldu:

Bu yatırım, EMURGO’nun 100 milyon dolarlık yeni Cardano ekosistem yatırım aracının bir yan kuruluşu olan EMURGO Africa’nın bir parçası.

Ortaklığın sınırlı ekonomiler için önemi

Adanian Labs CEO’su John Kamara, duyurudan sonra ortaklık ile ilgili yorumda bulundu. Sınırlı kaynaklara sahip ekonomilerin sürdürülmesi için ortaklığın önemini vurguladı.

2025 yılına kadar 300 teknoloji destekli, etki odaklı start-up kurmayı amaçlıyoruz. Sınırlı kaynaklarla bile Afrika ekonomilerini sürdürecek güçlü, dayanıklı şirketler, girişimciler ve gençler yaratma yolunda heyecanlıyız.

John Kamara, bu ortaklığın Adanian Labs’ın daha hızlı ölçeklenmesine ve sermayeyi optimize etmesine olanak sağlayacak daha verimli iş birlikleri oluşturmaya da yardımcı olacağının altını çizdi. Ortaklıkla birlikte ekosistemin de faydalanması bekleniyor.

Emurgo CEO’su Ken Kodama, ortaklık ile birlikte Cardano yan kuruluşunun Afrika’da önemli gelişmeler sağlayacağı iddia etti.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin