Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?
Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?

Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı Ocak 2018 seviyelerine yükseldi ve ardından bu yazı yazılırken kırmızı sinyaller verdi. Zcash ise piyasananın genelinden gelen yükseliş sinyalleri sayesinde 96,9 dolarlık direncinin üzerine çıktı.

Cardano (ADA) fiyat analizi

Piyasa değerine göre dünyanın altıncı en büyük kripto para birimi olan Cardano, son yedi günde %62’lik bir artışla grafiklerde bir miktar ilerleme kaydetti. Kazançlar, kripto fiyatını en son Ocak 2018’de görülen 0.548 dolara. yükseltti. Ancak son birkaç saatlik ticarette şamdanlar kırmızıya dönerken piyasada bir miktar düşüş kaydedildi.

Göreceli Güç Endeksi, aşırı alım bölgesinden daha aşağıya doğru yöneldi ve ADA için bir tersine dönüşün mümkün olduğunu öne sürdü. Awesome Osilatör ayrıca satıcıların tarafına doğru bir ivme kayması kaydetti. 0.443 dolarlık destek, düşüş senaryosunda odak noktasına gelebilir. Bununla birlikte, kripto para piyasasının genelindeki ralli ve 24 saatlik ticaret hacminin %40 arttığı göz önüne alındığında, önümüzdeki seanslarda dramatik bir düşüş olası görünmüyor. Uzatılmış bir yükseliş döngüsü, ADA’nın 0,63 dolarlık dirence yaklaşmasıyla sonuçlanabilir.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

Zcash, fiyatın son 24 saat içinde %6’nın üzerinde artmasının ardından, yazı yazılırken 96.9 doları gördü. Chaikin Para Akışı, sermaye girişlerinin, endeks sıfırın üzerine çıkarken fiyatın yukarı hareket etmesine yardımcı olduğunu gösterdi. Awesome Osilatör, kısa vadede bu momentumun alıcılarda kaldığını da gösterdi.

Piyasa liderleri BTC ve ETH listelerinde yükselmeye devam ederse, ZEC de aynı şeyi takip edebilir ve 103,5 dolarlık desteğe doğru hareket edebilir. Öte yandan, 81 dolarlık destek seviyesine kadar değer kaybederse, kripto fiyatı bir düşüş trendi sinyali verebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin