Cardano önemli direnci kırdı! Yükseliş rallisi için hazır mı?
Cardano önemli direnci kırdı! Yükseliş rallisi için hazır mı?

Cardano önemli direnci kırdı! Yükseliş rallisi için hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel olarak kripto para piyasasının toparlanmasının ardından, Cardano’nun yerel tokeni ADA, önemli psikolojik direnci başarıyla kırdı. ADA, büyük bir toparlanma rallisi için hazır görünüyor.

Günlük grafiğe göre, Göreceli Güç Endeksi gibi göstergeler grafikte bir sapma gösterdiğinden, ADA “dipten çıkma” sinyalleri veriyor. Cardano 0,5 dolar kırıldıktan sonra, bir sonraki hedefi 0,6 dolar seviyesi olacaktır.

Daha önce bahsedilen direnç noktası, grafikte yaklaşık 0,61 dolar ile hareket eden yerel azalan trend çizgisi ile de ilişkilidir. Direnci kırmak için, ADA gerekli satın alma hacmine sahip olmadığından, ADA’nın muazzam boğa desteğine ihtiyacı olacak.

Dört saatlik gün içi grafikte, aşırı volatilite ve işlem hacmi düşüşünü takip eden dipteki yuvarlamayı açıkça görebiliriz. Uzmanlar daha önce yaklaşık sekiz veya dokuz haftalık satışların ardından altcoinlerde en azından kısa vadeli bir geri dönüş bekliyorlardı.

Cardano chart

Kripto para topluluğu, Cardano’nun yerel varlığı üzerinde olumlu bir dinamik görmekten çok mutlu. ADA, Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığından beri değerinin %80’inden fazlasını kaybetmişti.

Cardano için temel sürümler

Daha önce, Cardano ekosisteminin ağa büyük miktarda fon getirmeye yardımcı olacak temel bir çözüm elde ettiği bildirilmişti. Bir Iagon köprüsünün piyasaya sürülmesi, Ethereum tabanlı USDC stabil coin’inin Milkomeda merkezi olmayan platformuna gönderilmesine ve ardından Cardano Native Asset’in geri çekilmesine izin veriyor.

Bir takas gerçekleştirmek için, kullanıcıların cüzdanlarında makul miktarda milkAda tokenlerine ihtiyacı olacaktır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin