Cardano milyonerleri Ocak ayında varlıklarını yüzde 40 artırdı! Fiyata etkisi ne zaman olacak?
Cardano milyonerleri Ocak ayında varlıklarını yüzde 40 artırdı! Fiyata etkisi ne zaman olacak?

Cardano milyonerleri Ocak ayında varlıklarını yüzde 40 artırdı! Fiyata etkisi ne zaman olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir içi analitik firması IntoTheBlock, son zamanlarda ADA için görülen sabit fiyat hareketine rağmen Cardano milyoner adreslerinin aktif olarak biriktiğini belirtiyor. ADA, 22 Ocak’ta 0,92 dolara düştükten sonra yatay seyrediyor. Yazım sırasında Cardano, 1,06 dolardan işlem görüyor.

IntoTheBlock, 1-10 milyon ADA’ya sahip adreslerin sahip olduğu bakiyenin 2022’nin sadece ilk ayında %40,65 oranında arttığını belirtiyor. Bu adreslerin şu anda toplu olarak dolaşımdaki arzın %24,87’sini, yani şu anda 33.57 milyar ADA’yı elinde tuttuğunu belirtiyor.

ADA, farklı balina katmanlarından birikim görüyor. Verilere göre, 10.000 ile 1.000.000 arasında ADA’ya sahip Cardano adreslerinin 2021 Aralık ayının ortasından bu yana %15.000 oranında arttı. Bu yatırımcı kategorisi, Ocak ayının sonunda 53.6 milyon dolarlık token biriktirerek varlıklarını ikiye katladı.

Cardano’ya daha fazla ağ ayarlaması geliyor

Cardano tarafından duyurulan son parametre güncellemelerinin ardından, IOHK Pazarlama ve İletişim Direktörü Tim Harrison, hafta sonundan önce daha fazla ağ düzenlemesinin gelebileceğini söylüyor.

IOHK, Cardano’nun bir dizi ölçülen adımda istikrarlı bir şekilde optimize edilmeye devam edeceğini ve talep arttıkça gelecekteki büyüme için ADA’yı dikkatli bir şekilde ölçeklendireceğini belirtiyor. Ocak ayında 1.33.0 düğümünün piyasaya sürülmesiyle getirilen değişiklikler, blok boyutu ve bellek birimleri dahil olmak üzere bazı ağ parametrelerinde değişikliklere izin verdi. IOHK kısa süre önce, ağ optimizasyon çabalarının bir parçası olarak blok zincirinin blok boyutunun %11 oranında artacağını duyurdu.

Toplam blok boyutu, mevcut 72 KB boyutundan 80 KB’ye yükselecek ve bu da ADA’nın bloklarının artık daha fazla işlem taşıyabileceği anlamına geliyor. Konsensüs katmanında daha hızlı blok yayılımını kolaylaştıran bir iyileştirme olan ardışık düzen, aynı zamanda 2022’de devreye alınacak önemli ölçeklendirme iyileştirmelerinden biri.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin