Cardano için kritik gelişme! ADA fiyatı piyasa düşüşüne direnebilecek mi?
Cardano için kritik gelişme! ADA fiyatı piyasa düşüşüne direnebilecek mi?

Cardano için kritik gelişme! ADA fiyatı piyasa düşüşüne direnebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun IOHK’si, Ethereum Virtual Machine (EVM) yan zincirini piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yan zincir, geliştiricilerin Cardano’nun üzerine Solidity akıllı sözleşmeleri yazmasına olanak tanıyacak. Cardano, son 24 saat içinde %13 oranında değer kazandı ve işlem hacminde %41’lik bir artış oldu. Cardano ADA/USD, geliştiricilerin belirli hedeflere ulaşmak için çok varlıklı defterini ve doğrulanabilir akıllı sözleşmesini kullanabilecekleri merkezi olmayan bir uygulama (dApp) platformu olma rolüyle kripto piyasasında yer alıyor.

Cardano, değer depolamak veya para gönderme veya alma işlemi için kullanılabilen ADA yerel tokenine sahip. Son olarak EVM lansmanını gerçekleştirdi. Cardano blockchain’in arkasındaki geliştirme şirketi Input Output, 12 Haziran 2022 tarihinde Ethereum Sanal Makinesi (EVM) yan zincir alfasını piyasaya sürdüklerini duyurdu.  EVM mevcut Solidity tabanlı uygulamalarını Cardano’ya getirmelerine veya programlama dilini kullanarak yenilerini oluşturmalarına olanak tanıyacak.

Ayrıca, EVM yan zinciri, Ethereum yükseltmeleri ve araçları, Web3 cüzdanları ve Proof-of-Stake Ouroboros Bizans Hata Toleransı konsensüs protokolünün kullanımı ile tamamen uyumlu olacak.

23 Mayıs 2022 tarihinde Cardano ağı içinde Milkomeda yan zinciri olarak bilinen başka bir yan zinciri de ele almıştı. Cardano ağını çevreleyen tüm bu güncellemeler ve gelişmelerle birlikte, ADA fiyatı yükselişe geçti.

Cardano (ADA) almak için doğru zaman mı?

Yazım sırasında Cardano (ADA) 0,5047 dolar değerinden işlem görüyor. Kripto paranın performansını gözden geçirdiğimizde, Cardano (ADA) kripto paranın 3,09 dolar değerine ulaştığı 2 Eylül 2021 tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olduğunu görebiliriz. Bir önceki aydaki performansına bakıldığında Cardano’nun (ADA) 5 Mayıs tarihinde 0,8969 dolarla en yüksek değere sahip olduğunu görebiliriz, en düşük noktası ise 12 Mayıs’ta 0,407 dolardan işlem görüyor. Bu bize kripto para değerinin 0,4899 dolar veya %54 düştüğüne dair bir gösterge veriyor. Bununla birlikte, o zamandan beri madeni paranın değeri 0.0977 dolar veya %24 artış kaydetti. Bunu göz önüne alırsak ADA’nın Haziran ayı sonuna kadar 0,9 dolar değerine ulaşması beklenebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin