featured

Cardano (ADA) yükselişiyle dikkatleri üstüne çekiyor! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Messari tarafından elde edilen veriler ışında son 24 saat içinde kripto para birimleri toparlanarak günlük ve haftalık kayıpları silerek genel piyasa değerine %5,47 ekledi. Cardano’nun ADA’sı %15’e kadar yükseldi ve en iyi kazanan kripto paralara öncülük etti. Son 24 saatte BNB Chain’in BNB’si %4,48, Solana’nın SOL’si %11,41 ve XRP’si %3,64 artış kaydetti. En popüler iki kripto para olan Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH), toparlanmada sırasıyla yaklaşık %6 ve %7 değer kazandı.

Daha önceki satışların ardından, yatırımcılar kripto paraların aşırı satılmış ve satın alınmış varlıklar olarak görmüş olabilir; Örneğin Bitcoin, dokuz haftalık kayıplardan sonra 31.000 dolar seviyesini yeniden ele geçirdi.

Messari

Balinaların yoğun ilgisiyle karşılaşan altcoin’in yükselişinde  a Vasil güncellemesiyle ilgili beklentiler de etkili oldu. Yaklaşan güncelleme Cardano’nun son fiyat hareketi için temel tetikleyiciler gibi görünebilir.

Hafta sonu boyunca, zincir içi analitik firması Santiment, ADA ağında büyük balina işlem sayılarının görünmeye başladığını bildirdi. En son böyle bir örnek görüldüğünde ADA’nın yaklaşık %28 oranında sıçradığı bir örneği paylaştı.

CoinMarketCap

Cardano, Vasil HFC’ye hazırlanıyor

https://twitter.com/santimentfeed/status/1532861574314045440

IOHK’nın en son haftalık geliştirme güncellemesine göre, Vasil Sert Çatal için hazırlıklar son kilometrede ve ekibin odağı artık sonraki adımları yönlendirecek haftalık kilometre taşlarını izlemeye kayıyor. IOHK’ya göre bu haftaki plan, yeni bir Vasil geliştirici test ağı başlatmak ve ekosistem ortaklarının (geliştiriciler ve üçüncü taraf bileşen sağlayıcılar dahil) sert çatallanmadan önce yeterli zamana sahip olmasını sağlamak için son testler üzerinde geniş bir geliştirici grubuyla yakın çalışmaktır. ana Cardano test ağı.

IOHK ayrıca ağ büyüme bilgilerini içeren bir grafik de sağladı. Şu anda, Cardano üzerinde daha önce 986 olan 992 proje inşa ediliyor. Cardano’da yakın zamanda toplam 89 proje başlatılırken, NFT projelerinin sayısı 5.796’ya yükseldi. Cardano yerel tokeni de 5 milyonu aştı. ADA, yazım sırasında 0,636 dolardan işlem gördü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin