Cardano fiyat analizi: ADA, yükselecek mi?

Cardano fiyat analizi: ADA, 1.25 doları aştı, yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, 1.200 dolara düştükten sonra alıcıların düşüş hareketini durdurmak için güçlü bir destek seviyesi bulabildiğini gösteriyor. O zamandan beri boğalar, fiyat hareketinin 1.250 dolar işaretini geri kazanmasına neden olan bir ralli başlattı.

Büyük kripto para birimlerinin çoğu olumlu fiyat hareketleri gözlemlediğinden, daha geniş kripto para piyasası son 24 saat içinde bir yükseliş piyasası hissiyatı gözlemledi. Başlıca kazananlar arasında sırasıyla yüzde 10,77 ve yüzde 10,05’lik bir yükseliş kaydeden AVAX ve HBAR bulunuyor.

Cardano fiyat analizi: Teknik göstergeler

Cardano fiyat analizi
ADA/USD için teknik göstergeler

Teknik göstergeler karşısında, MACD, histogramın kırmızı rengiyle ifade edildiği gibi şu anda düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, baskı sırasında histogramın yüksekliği düşük kaldığından gösterge az oranda düşüş momentumu gösteriyor. Ayrıca, göstergenin daha açık tonu, ADA 1,260 dolar fiyat seviyesine geri dönerken kısa vadeli grafiklerde azalan bir satış momentumu olduğunu da gösteriyor.

EMA’lar şu anda düşük işlem görüyor çünkü ADA, 1.40 dolardan mevcut 1.250 dolara düştüğü için son birkaç gün içinde net düşüş aktivitesi gözlemliyor. Yazı yazılırken, 26-EMA’lar X ekseni boyunca hareket ediyor ve orta vadeli grafiklerde düşük baskınlık olduğunu gösteriyor. Öte yandan, 12-EMA son fiyat hareketlerine tepki verdi ve varlık için bir yükseliş yakınlaşması önererek yukarı doğru hareket etti.

RSI şu anda nötr, ancak fiyat hareketi üzerinde hafif bir düşüş hakimiyeti göstererek düşük işlem görüyor. Gösterge yazı yazılırken, düşük yükseliş momentumu gösteren düşük bir eğimle yukarı doğru hareket eden 48.90 endeks biriminde geziniyor. Bununla birlikte, göstergenin nötr konumu, ADA’nın bir trend düzeltmesine ihtiyaç duymadan önce her iki yönde de önemli hareket için alana sahip olduğunu gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda dar ve fiyat hareketi 1.258 dolar işaretine doğru bir dönüş yaptığı için daha fazla yakınlaşma gösteriyor. Son beş gündeki 1.260 dolar seviyesi civarındaki salınım, fiyatın bir konsolidasyon kanalı içinde işlem gördüğünü ve oynaklığın önemli ölçüde düştüğünü gösteriyor. Şu anda, Bollinger Bantlarının alt çizgisi 1,191 dolarda bir destek sunarken, ana çizgi, alıcılara 1,258 dolarda bir direnç sunuyor.

ADA/USD için teknik analiz

Genel olarak, 4 saatlik Cardano fiyat analizi, 26 ana teknik göstergeden 14’ü ile ayıları destekleyen bir sinyal veriyor. Öte yandan, göstergelerden sadece ikisi, piyasalarda çok az satın alma faaliyetinin gerçekleştiğini veya hiç olmadığını öne süren ayıları destekliyor. Bu arada, kalan on gösterge kararsız durumda ve yazı yazılırken hiçbir sinyal vermiyor.

24 saatlik Cardano fiyat analizi bu hissiyatı vurguluyor ve orta vadeli grafiklerde yukarı yönlü bir fiyat hareketi öneren iki göstergeye karşı daha fazla aşağı yönlü hareket lehine 15 gösterge gösteriyor. Analiz, ADA üzerindeki düşüş hakimiyetini yeniden teyit ediyor. Aynı zamanda, dokuz gösterge piyasanın her iki tarafını da desteklemiyor.

Cardano fiyat analizi: ADA fiyatı için olası senaryolar

Cardano fiyat analizi
ADA/USD 4 saatlik grafik

Cardano fiyat analizi, ADA fiyatının, 1.400 dolar işaretine tırmanma girişiminde bulunduktan sonra, boğaların seviyede reddedildiğini ve fiyatın toparlanmak için destek bulduğu 1.200 dolar işaretine düştüğünü gösteriyor. 1.200 dolarlık Destek seviyesi, alıcıların şu anda fiyatın işlem gördüğü 1.250 dolarlık desteğe toparlanmasını sağladı.

Boğalar, ayıların elindeki fiyat hareketi kontrolünü ele geçirmeye çalışırken, yatırımcılar Cardano fiyat analizinin 1.300 dolar işaretine doğru yükselmesini beklemeliler. Kısa vadeli göstergeler, kısa vadede artan bir yükseliş momentumuna işaret eden 1.300 doları teyit ediyor. Bununla birlikte, boğaların bundan önce 1.300 dolara ulaşmadan önce 1.260 dolarlık direnci aşması gerekecek ve güçlü düşüş baskısı, reddetmenin 1,20 dolarlık fiyat seviyesine doğru bir çöküşe neden olacağı anlamına geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin