Cardano (ADA) için bu gösterge önemli bir sinyali işaret ediyor!
Cardano (ADA) için bu gösterge önemli bir sinyali işaret ediyor!

Cardano (ADA) için bu gösterge önemli bir sinyali işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son haftalardaki düşük performansa rağmen, Cardano özellikle artan sayıda DeFi projeleri ve NFT koleksiyonları ile ağ hâlâ gelişim göstermeye devam ediyor. ADA için günlük bir grafikte bazı teknik göstergeler ilginç sinyaller veriyor.

Göreceli Güç Endeksi göstergesinin önerdiği gibi, ADA’nın fiyatı göstergeden farklı olarak hareket ediyor. RSI yana doğru hareket ederken, Cardano aynı dönemde aşağı doğru hareket ediyor gibi görünüyor. Bu tür bir farklılık genellikle yükseliş olarak kabul edilir ve gelecekte bir fiyatın tersine döneceğinin sinyalini verebilir.

Cardano grafiği

Cardano Chart

Ancak bu sinyalle ilgili bu tür farklılıkların da “zayıf” olarak kabul edilmesi ve %70’lik başarı oranının çok altında olması sorun olarak görülüyor. Aynı zamanda, piyasada daha fazla gerçekleşme şansına sahip olabilecek daha güçlü bir ayrışma için bir temel haline gelebilir.

Göstergenin normal verilerine gelince, 20 günlük düşüş trendinin neden olduğu “aşırı satım” bölgesine ulaşıyor ve bu da varlığı 1,2 dolara yakın satın almış olabilecek Cardano yatırımcılarına neredeyse %30 kayıp getiriyor.

Cardano ekosistemi için yeni bir teknolojinin duyurulmasının neden olduğu “akıllı sözleşme” rallisinden sonra başlayan uzun vadeli düşüş trendinde kalmaya devam ediyor. Şimdilik geliştiriciler, bir aydan kısa bir sürede 300 milyon dolara ulaşan ADA’nın TVL’sinin güçlü büyümesini zaten besleyen Cardano ekosistemi için aktif olarak yeni çözümler ve platformlar yaratıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin