Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Bu seviyeler yatırım fırsatı sunabilir!
Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Bu seviyeler yatırım fırsatı sunabilir!

Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Bu seviyeler yatırım fırsatı sunabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin DOT 18 dolarlık bölgede kısa bir sıkıştırma aşamasında kaldıktan sonra toparlanmaya başladı. Altcoin son gün boyunca grafiklerinde toparlanmak için oldukça başarılı oldu. Son sıçrama, DOT’un 20/50 EMA’nın üzerinde rahat bir kapanış bulmasına neden oldu.

Altcoin’in 18,8 dolar seviyesinin altına herhangi bir düşüş, DOT’u olası bir yükseliş dönüşü öncesinde 18,4 ile 18,6 dolar aralığını test edecek bir konuma getirebilir. Yazım sırasında DOT son 24 saatte %1,29 artışla 18,78 dolardan işlem görüyor.

DOT 4 saatlik Grafik

Nisan ayının başındaki yüksek seviyelerinden önceki düşüş aşaması, altcoin değerinin %28’den fazlasını kaybetmesine ve 12 Nisan’da bir ayın en düşük seviyesine düşmesine neden oldu.

DOT 17 dolar tabanında yer alan hayati destek seviyelerini geri kazanma çabasında çok sayıda keskin ralli kaydetti. 200 EMA (yeşil), güçlü bir satış noktası sunarken tüm kurtarma girişimlerini göz ardı etti. Ayrıca üç haftalık trend çizgisi direnci ve yukarı kanalın (beyaz) orta çizgisi, mevcut canlanma rallisinde engeller oluşturmakla aynı zamana denk geldi.

Bu seviyeden güçlü bir toparlanmanın ardından, fiyat kısa vadeli yukarı kanalın (sarı) altında güç toplarsa boğalar 20/50 EMA bölgesine yeniden girmeyi hedeflemeden önce DOT kısa vadeli bir gerileme görebilir.

Altcoin için 20 EMA ve 50 EMA’nın üzerinde işaretini korurken alt seviye aşağı doğru giderken boğalar olası engeller yaratabilir. Anlık trend çizgisi direncinin üzerinde nihai bir kapanış, hareketi alıcılar lehine yönlendirmek için kritik olacaktır.

Altcoin’in 4 saatlik RSI göstergesi hafif bir satın alma avantajı sağlarken 50 ile 56 aralığında bir miktar istikrar yakaladı. Bununla birlikte, dengenin altındaki herhangi bir kapanış, 18 dolar bölgesinde uzun bir düşüşüne neden olabilir.

OBV göstergesi son gündeki güçlü büyümeye karşılık gelse de, fiyatla ilgili gizli bir düşüş eğilimi gösterdi. Bu nedenle, fiyatta kısa vadeli bir geri çekilme, yatırımcılar için sürpriz olmaz.

Sonuç

OBV ile gizli düşüş eğilimi ve çoklu dirençlerin birleşmesi göz önüne alındığında, DOT 18,4 ile 18,6 dolar aralığına doğru kısa vadeli bir geri çekilme görebilir. EMA’larındaki iyileşen pozisyonla, boğalar daha sonra 18,8 dolarlık tahvilleri kırmak için bir ralliye neden olabilir.

Son olarak, kârlı bir hamle yapmak için teknik faktörleri tamamlamak için genel bir piyasa duyarlılığı analizi hayati hale gelir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin