Cardano (ADA) roketleyecek mi?
Cardano (ADA) roketleyecek mi?

Terse dönüş alarmı: Popüler coin’de önce düşüş, sonra 2x geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı son düşüşten hayli sert etkilendi. Bir sonraki hedef 0,54 dolar ve ardından 0,44 dolar olabilir. Ancak sonrasında kimsenin beklemediği bir senaryo yaşanabilir.

Önce çöküş, sonra yükseliş gelebilir

Cardano fiyatı oldukça sert bir satışla karşı karşıya kaldı. ADA ciddi bir düşüşteyken piyasa yapıcılar da kaldıraçlı trader’ları tasfiye etmek istiyor. Düşüş trendi incelendiğinde, fiyatlar nihayet tersine dönmeden önce ayıların kartlarda bir düşüş daha yaşayabileceği görülüyor.

Cardano fiyatı, Şubat 2021’den beri ziyaret etmediği seviyelere düşüyor. Ayılar, 3 günlük grafikte şok edici derecede büyük bir mum bastı ve bunun tersine dönmesi için aşırı yükseliş gücüne ihtiyacı olacak. Bu büyüklükteki bir mum, düşüş etkisiyle mücadele etmek için önemli bir hacme sahip bir boğa çekici veya boğa yutan bir mum ihtiyacını gösteriyor. Nisan ayındaki ilk geri çekilmeyi çevreleyen bir Fibonacci projeksiyon göstergesi de %200 ve %261,8 seviyelerini 0,54$ ve 0,44$ fiyat seviyelerinde tahmin ediyor, bu da son düşüşün en dip seviyesi olabilir.

tm/ada/5.10.22

0,9150 doların ihlal edilmesi durumunda düşüş tezi geçersiz olacak. Boğalar daha sonra 1,20 dolara doğru yeniden ilerleyebilir ve bu da mevcut Cardano fiyatından %100 artışla sonuçlanabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin