Cardano 1.2 güncellemesi çıktı: ADA yükselişe geçti!
Cardano 1.2 güncellemesi çıktı: ADA yükselişe geçti!

Cardano 1.2 güncellemesi çıktı: ADA yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Charles Hoskinson, Twitter hesabı üzerinden Cardano (ADA)’nun 1.2 versiyonunun piyasaya sürülmesini duyurdu. Ayrıca Charles Hoskinson, bir video da çekerek yeni güncellemeye ilişkin detayları paylaştı. Cardano 1.2 güncellemesi çıktıktan sonra ADA yükselişe geçti!

Cardano topluluğu bu güncellemeleri merakla bekliyordu

Cardano CEO’su tweete bir de ekran görüntüsü eklerken, güncelleme özelliklerinin de birkaç saat içinde aktive olacağını belirtti. Ana ağa verilen Cardano 1.2/0.10.0 sürüm güncelleme önerisi Salı günü saat 00.20 UTC olarak kabul edildi. Ayrıca, kullanıcıların en son sürümü indirmelerini ve yüklemelerini sağlayan JSON meta verileri de güncellendi.

Cardano topluluğu bu güncellemeleri endişeyle bekliyordu. Ana ağa ait bazı özelliklerin iyileştirildiğini belirten Charles Hoskinson’ın bu açıklamaları Cardano yatırımcılarının merakını giderdi. Cardano, Blockchain teknolojisinde çalışan bir kripto para birimi ve dağıtılmış platform. Kendi Blockchain teknolojisi olan Cardano Settlement Layer (CSL)’yi hesaplar ve işler. Yeni sürüme geçişte çok fazla değişiklik yapıldı ve onların değişim zinciri de paylaşıldı. Dahil edilen çekirdek kod değişiklikleri şunlardır:

  • Cüzdan için yeni geliştirmeler ve özellikler eklendi.
  • Cüzdandaki güvenlik ve hafıza sorunları giderildi.
  • Bittrex’te yaşanan bakiye problemi çözüldü.
  • Cüzdanın geri yüklemesi konusunda yaşanan aksaklıklar giderildi.
  • Cüzdanın kapasitesinde düzenlemelere gidildi.
  • Yeni V1 API endpointleri eklendi.

Cardano 1.2 güncellemesi çıktıktan sonra ADA yükselişe geçti!

Cardano ekibi, sistemdeki bazı hataları da düzeltti. Ayrıca Cardonu ekibi, cüzdanın oluşturulmasını ve yedeğini ve sürüm güncellendikten sonra “ağa bağlanma” ekranında ortaya çıkan Daedalus sorununu da düzeltti. Cardano yazım sırasında, %9 oranında artışla 0,2 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Cardano şu anda 5,1 milyar dolarlık piyasa değeriyle 8. sırada yer almakta.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin