featured

CAKE dip seviyesini bulmuş olabilir! Teknik göstergeler artık yükselişe işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan PancakeSwap (CAKE) uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinden ayrıldığından beri birkaç yükseliş işareti gösterdi. Altcoin, şu anda daha yüksek bir dip oluşturmaya çalışıyor.

CAKE, 30 Nisan tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 47,68 dolara dokunduğundan beri azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Aşağı yönlü hareket fiyatı 15 Mart’ta 5,31 dolara kadar düşürdü

Fiyat o zamandan beri yükseliyor. İki gün sonra da fiyat, direnç çizgisinden çıktı. Bu seviye 309 gündür yerindeydi. Bu da düzeltmenin tamamlandığının bir işareti olarak görülebilir.

CAKE şu anda bir yükseliş yapısı yaratmanın ilk adımı olacak olan daha yüksek bir dip oluşturmaya çalışıyor.

Bunu yapmakta başarılı olursa, bir sonraki direnç noktası 12 dolar seviyesinde olacaktır.

CAKE grafik

Teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor

Günlük zaman diliminde CAKE için teknik göstergeler yükseliş gösteriyor. İlk olarak, uzun vadeli çizgiden kopuşun öncesinde RSI ve MACD yükseliş sapmalarının olduğunu gösteriyorlar. Bu tür farklılıklar genellikle yükseliş eğiliminin tersine çevrilmesinden önce gelir.

Ek olarak, her iki göstergenin sapma trend çizgisi hâlâ bozulmamış durumda. Bu da yükseliş yapısının  sağlam olduğunu gösteriyor.

Benzer şekilde, altı saatlik zaman dilimindeki RSI da benzer şekilde yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Ek olarak, fiyat hareketi de yükseliş gösteriyor. CAKE’nin daha önceki sapmasının ardından 7,60 dolar seviyesindeki yatay alanı geri aldığı görülüyor. Bu, genellikle yukarı doğru hareketlere yol açan bir yükseliş gelişmesidir. Ayrıca, sıçrama 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesini de doğrulamış oldu.

Kısa vadede CAKE fiyat hareketi

Yatırımcı @Jamyies, fiyatın paralel bir kanaldan kırıldığını gösteren bir CAKE grafiği tweetledi.

Ancak, çöküş ve ardından gelen düşüş hareketlerinin ardından CAKE, 7,60 dolarda bulunan direnç noktasını geri almayı başardı. Şu anda bu seviyeyi destek olarak doğrulama sürecinde.

Ek olarak, fiyatın zaten bir A-B-C düzeltici yapısını tamamlamış olması muhtemeldir.

7 dolara doğru bir aşağı yönlü hareketin gerçekleşmesi mümkün olsa da, altcoin şu anda dip seviyesini bulmuş gibi görünüyor.

Beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin