featured

Ünlü yatırımcı uyardı! Bitcoin fiyatı 32,000 doları test edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in (BTC) fiyatı, genel olarak duyarlılığın zayıf kalması sebebiyle 40,000 dolar seviyesini bir türlü geçemedi. Yatırımcıların kripto piyasasına olan güveni, piyasa genelinde devam eden düzeltmenin ortasında düşmeye devam ediyor. Deneyimli yatırımcı Peter Brandt, Bitcoin fiyatının 32,000 doların altına kadar gerilemesini bekliyor.

Ayrıca, kârlı işlemler arttığından zincir üstü veriler de Bitcoin için iyi görünmüyor. Bu da, kâr rezervasyonunun daha yüksek seviyelerde gerçekleşebileceği anlamına gelir.

BTC fiyatı 32,000 doların altına düşebilir

38,000 dolar civarında daha düşük seviyelerde balina alımına rağmen, BTC fiyatı geçen hafta 40,000 dolar seviyesini geçemedi. Piyasa liderinin fiyatı 38,000 dolar ile 40,000 dolar aralığında hareket etmeye devam ediyor.

 

Bitcoin grafik

 

Tecrübeli yatırımcı Peter Brandt, Bitcoin son 24 saat içinde düşüş kanalında sıkışıp kalması ve 38,000 doların altına kadar düştüğü için yükseliş umudunun oldukça az olduğunu yayınladığı bir tweet’te ifade etti. Yakında BTC fiyatında 32,000 doların test edilmesi bekleniliyor. Bununla birlikte, 28,000 dolar seviyesinin tahmin edilmesi de Bitcoin için oldukça rahatsız edici.

Peter Brandt ayrıca, Michael Saylor’un MicroStrategy’nin düşüşlerde satın almasıyla ilgili spekülasyonlara da karşı çıktı. Çünkü Saylor, bu döngü sona ermeden önce büyük kayıplara maruz kalabilir.

Bir ayı kanalının tamamlanması tipik olarak kanalın genişliğine bağlı olarak eşit bir düşüşle sonuçlanır. Bu durumda 32,000 dolara doğru zorlu bir test gerçekleşebilir. Hatta burada da tutunulamamasının durumunda bir sonraki hedef 28,000 dolar olacaktır.

 

 

Santiment’in zincir üstü verilerine göre, yatırımcılarının BTC fiyatının 40,000 dolar seviyesini geri kazanabileceğine dair umutları oldukça düşük. Bu nedenle, Bitcoin fiyatının 32,000 doların altına düşme olasılığı, güvenin düşmesi ve balina alımlarının düşük kalması nedeniyle güçlü görünüyor.

Bitcoin nasıl hareket ediyor?

BTC fiyatı şu anda zayıf bir piyasanın ortasında 39,000 dolar seviyesinin altında işlem görüyor. Federal Rezerv, 3 ve 4 Mayıs toplantılarında faiz oranlarını artırmaya karar verdiğinden, duyarlılık düşük kalmaya devam ediyor.

CoinMarketCap verilerine göre, piyasa liderinin fiyatı son 24 saatte yaklaşık %3 oranında değer kaybetti. Şu anda, fiyat 39,000 dolar seviyesinin altında, 38,700 dolar civarında işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin