CAKE analizi: Momentum varlığı yüzde 22’lik yükselişe götürecek mi?

CAKE analizi: Momentum varlığı yüzde 22’lik yükselişe götürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 27 Temmuz’da Pancake (CAKE) fiyatı destek trend çizgisinden küçük bir yıldız mum modeliyle gösterdi. Bı model toplanmaya da işaret etti. İyileşen piyasa duyarlılığının ortasında ortaya çıkan artış, piyasa fiyatını %24 oranında artırdı.

CAKE analizi, 3.55$ ve 3.85$ dirençlerini kırdı. Ayrıca, kırılan direnç, kenarda kalan alıcılara bir giriş teklifi sunabilir. Haziran ayının ilk yarısındaki düşüşün ardından CAKE/USDT çifti konsolidasyonu yükselen bir üçgen modelinde şekillendi. 

Fiyat hareketinde yeni düşükler, yükselen mumlar momentumunu vurgulayarak yaklaşmakta olan bir toparlanmaya işaret ediyor.

CAKE analizi: Fiyatın yükselişi nereye gidecek?

27 Temmuz’da altcoin, 3.55 dolarlık boyun çizgisi direncinden yükseliş eğilimi göstererek bu yükseliş eğilimini tetikledi. Ayrıca bugün %163 hacim ile CAKE fiyatı %11 arttı ve 3.85$’lık ani direnci hemen kırdı.

Kripto para fiyatı mükemmel bir takip mumu gösterse de, alıcılar bu kopuşu doğrulamak için mumun 3,85 doların üzerinde kapanmasını bekliyor. Günlük kapanış kritik ilerlemeyi sürdürebilir. Boğalar kopuşu başarırlarsa, kırılan direnç, daha fazla toparlanmayı desteklemek için uygun bir fırlatma görülebilir.

CAKE analizi, uygun bir yükseliş durumunda, alıcılar yeniden test sonrası ralliyi %22,5 artışla 5 dolara çıkaracak.

Bununla birlikte, alıcılar 3.85 dolarlık yeniden testini sürdüremese bile, madeni para grafiği, alıcıların sürekli bir toparlanmayı sürdürmelerine yardımcı olabilecek yaklaşan bir destek trend çizgisini gösteriyor.

Teknik gösterge

Bollinger bandı göstergesi: CAKE fiyatı, bugünün sıçramasıyla göstergenin üst bandını deldi ve piyasada agresif bir alım olduğunu gösterdi. Daha önce fiyat bu direnci etiketlediğinde, madeni para fiyatı genellikle yeniden test teorimizi destekleyen geri çekildi.

MACD: Yükseliş bölgesine girdiklerinde hızlı ve yavaş arasındaki genişleyen boşluk, ek bir 3.85 dolarlık kırılma teyidi sağlıyor.

  • Direnç seviyeleri – 4.18$, 5$
  • Destek seviyeleri – 3.85$ ve 3.5$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin