Bu altcoin'de teknik göstergeler ralliye işaret ediyor!
Bu altcoin'de teknik göstergeler ralliye işaret ediyor!

Bu altcoin’de teknik göstergeler ralliye işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’e göre, Polkadot (DOT) fiyatı şu anda %5,92 artışla 8,02 dolardan işlem görüyor. Ayrıca altcoin toplam 7.916.976.700 piyasa değerine sahiptir. DOT fiyatı, Salı günü 6,52 dolarda en düşük seviyelere ulaştıktan sonra sürekli ve güçlü bir satın alma baskısı yaşadı. Kripto para, 6,50 dolarlık destek hattından başarıyla geri döndü.

DOT 8,50 dolara yükselebilir mi?

Altcoin, son iki seansta görüldüğü gibi istikrarlı bir şekilde toparlandı ve aynı zamanda yüksek yatırımcı ilgisi ve fiyat artışı yarattı. DOT fiyatının 8 doların üzerine kırılması kazanımları güçlendirecektir.

Günlük grafiğe bakıldığında, DOT fiyatı 9,5 dolardan başlayan eğimli çizgiye yakın direnç yaşıyor. Ancak, aşağı yönlü 6,25 dolar bölgesine yakın görülüyor. 8,05 dolarlık direnç seviyesini kırmak için güçlü bir satın alma baskısı gerekiyor.

Polkadot fiyatı son derece değişken görünüyor ve trendin yönü öngörülemiyor. Bu arada, boğalar azalan trend çizgisini daha da ileriye taşıyor.

DOT/USD 50 günlük EMA’ya veya Üstel Hareketli Ortalama’ya yaklaştıkça, fiyat potansiyel olarak 8,50 dolara çıkabilir. Ek olarak, RSI ortalama çizgiyi de geçti ve daha yükseğe sıçrayabilir.

Saatlik zaman çerçevesi ile altcoin fiyatı, dünkü 6,73 dolar seviyesinden %15’ten daha yüksek bir artışa işaret ediyor. 7,93 dolarda yeniden test ettikten sonra, DOT fiyatı mevcut seansın en yüksek seviyesiyle geri çekildi ve yükseldi. Bu, satın alma baskısının alt bölgeye yakın olduğu anlamına gelir.

Teknik göstergeler

Histogram çubukları, aşağı yönlü bir yükseliş eğilimi ortaya koyan MACD göstergesiyle dalıyor gibi görünüyor. DOT, daha uzun bir zaman diliminde algılandığında kesinlikle iyimser görünüyor. Ancak, daha kısa zaman diliminde, perspektifte hâlâ olumsuz görünüyor.

Polkadot fiyatı, boğaların bu yıl Eylül ayından bu yana fiyatını yönettiğini gösteriyor. Piyasa, daha yüksek ve daha yüksek düşüşlerin eğimlerine veya kombinasyonlarına tanık oldu; bu, boğaların DOT fiyatı üzerinde de üstün olduğu anlamına geliyor. DOT fiyatlarının daha önce 6,42 dolar ve 7,2 dolar aralığında birleştiği görülüyordu.

DOT’un RSI’si 50’nin üzerinde ve bu da kripto paranın yükselişte olduğunu gösteriyor. Öte yandan, altcoin 6,61 dolar ve altına düşerse, ayılar piyasa üzerinde hakimiyet sağlayabilir. Polkadot, genel olarak olumlu bir piyasa hissiyatının tetiklediği yükseliş momentumuna devam edecek gibi görünüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin