bZx Protocol (BZRX) yerel zirveye ulaştıktan sonra ayakta durmaya çalışıyor
bZx Protocol (BZRX) yerel zirveye ulaştıktan sonra ayakta durmaya çalışıyor

bZx Protocol (BZRX) yerel zirveye ulaştıktan sonra ayakta durmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BZx Protocol (BZRX) fiyatı, 13 Şubat’ta 0,84 dolara ulaştığından bu yana düşüyor. BZx Protocol 0,52 dolarlık destek alanına ulaştığında düşüş kısa süre sonra durduruldu.

BZRX’in en yakın direnç alanına doğru 0,915 $ seviyesine ve muhtemelen daha yüksek seviyelere artmaya devam etmesi bekleniyor.

bZx Protocol dirence yaklaşıyor

BZRX, 5 Kasım 2020’de tüm zamanların en düşük fiyatı olan 0.088 $’a ulaştığından beri artıyor. Fiyat hareketi 13 Şubat’ta 0.84 $’a ulaşılana kadar devam etti. Bu noktada, BZRX keskin bir şekilde düştü.

Düşüş, 0,52 $’lık alanı destek olarak doğrulamaya hizmet etti ve süreçte daha düşük bir fitil oluşturdu.

Teknik göstergeler yükseliş eğilimi göstererek yukarı hareketin devamını destekliyor. Ek olarak, RSI gizli bir yükseliş eğilimi yarattı ve Stokastik osilatör az önce yükseliş eğilimi gösterdi.

BZRX Movement

BZRX artmaya devam ederse, en yakın direnç alanı 0,915 dolarda bulunuyor. Alan, 0.5 Fib geri çekilme seviyesi ve yatay direnç seviyesidir. Öyleyse, BZRX bu seviyeyi temizlerse ve 0,618 Fib geri çekilme seviyesi 1,11 $’dan gerçekleşirse, muhtemelen tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1,74 $’a doğru hızlanacak.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin