featured

Bybit SHIB listelenmesi şerefine sadece Türkiye’ye özel 40.000$ ödül havuzu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bybit SHIB listelenmesi ödülü. 2021 yılına şüphesiz fiyat performansı ve çok tartışılmaları ile meme coinler damga vurdu. Ağustos 2020 tarihinde Dogecoin’den esinlenerek ve Dogecoin’e rakip olarak piyasaya sürülen SHIB ise hem fiyat performansı hem de en çok tartışılan kripto varlıklardan biri olması bakımından bu sürecin en gözde meme coinlerinden biri olmayı başardı. 

Dünya genelinde geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşan SHIB, 20 milyar doları geçen piyasa değeri ile piyasa değeri sıralamasında tüm kripto varlıklar arasında ilk 15’te yer alıyor.

Türkiye’de de haftalardır trend kripto varlıklar listesinde üst sıralarda yer alan SHIB, 6 Aralık 2021 Pazartesi günü Bybit’in Spot piyasasında listelendi.

Bybit SHIB listelenmesine özel kampanyamıza katılanlar İçin 20.000 $BIT ödül havuzu

Bybit, Türkiye’deki kripto para yatırımcıları tarafından çok sevilen SHIB listelemesini kutlamak için özel bir etkinlik düzenleyerek Türkiye’de bulunan kullanıcılarına muhteşem ödüller veriyor.

Etkinlik süresi boyunca SHIB/USDT spot çiftinde herhangi bir miktarda alım-satım yapan tüm kullanıcılar, 20.000 $BIT ödül havuzundan 100 $BIT kazanma şansı yakalayacaklar.

Etkinlik süresi boyunca SHIB/USDT spot çiftinde herhangi bir miktarda alım-satım yapan kullanıcılar arasından çekilişle seçilecek 20 kişiye 100 $BIT verilecek.

Ödüller bunlarla da sınırlı değil! 

Tüm bu ödüllerin yanı sıra Bybit’in referans kampanyasına katılan kullanıcılar, geçerli her bir referans için 20 dolar değerinde trade ödülü ve değeri 500 dolara varan ödül kartları kazanabilir.

Bybit’in Türkiye’deki kullanıcıları için SHIB listelenmesine özel gerçekleştireceği etkinlik 6 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 19.00’da başladı ve 13 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 18.59’da sona erecek.

Bybit: 7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar.

Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

-*-

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: [email protected]

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin