erra, 100 milyon dolar değerinde AVAX satın aldı! Analistler, AVAX fiyatı için yeni bir hedef belirledi
erra, 100 milyon dolar değerinde AVAX satın aldı! Analistler, AVAX fiyatı için yeni bir hedef belirledi

Terra, 100 milyon dolar değerinde AVAX satın aldı! Analistler, AVAX fiyatı için yeni bir hedef belirledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra’nın önde gelen iki kuruluşu Terraform Labs ve Luna Foundation Guard, Avalanche’da 100 milyon dolar satın aldığını açıkladı. 3AC’nin kurucu ortağı Su Zhu, bir röportajda Bloomberg’e Avalanche yatırımında yükselişte olduğunu bildirdi. Analistler ise Avalanche fiyatı için 100 dolarlık bir hedef belirledi. Bu gelişmenin ardından altcoin’de yükseliş senaryosunun gerçekleşebileceğini öngörüyorlar.

Avalanche fiyatı bir yükseliş trendine girme yolunda ve analistler altcoin’de 100 dolara bir ralli öngörüyor. Terra’nın önde gelen kuruluşları 200 milyon dolar değerinde Avalanche tokeni satın alarak yatırımcılar arasında yükseliş hikayesini körükledi.

AVAX fiyatı patlamaya hazırlanıyor

Terra’nın arkasındaki iki kuruluş olan Terraform Labs (TFL) ve Luna Foundation Guard (LFG), 200 milyon dolar değerinde Avalanche jetonları satın aldı. TFL geliştiren şirket, AVAX için 100 milyon dolarlık LUNA’yı takas etti. Terra, ekosistemin teşviklerini algoritmik stabil coinle uyumlu hale getirmek için çalışıyor. Bu sebeple TFL AVAX satın aldı.

Avalanche’da 100 milyon dolar daha Avalanche Foundation için LFG tarafından satın alındı.

Terraform Labs CEO’su Do Kwon, kısa süre önce Terra’nın stabil coin’in blockchainin istikrarını güçlendirmek için Bitcoin rezervlerini koruma planlarını duyurdu. Kwon, Twitter’daki takipçilerine, DeFi ve oyun içeren yüzlerce uygulamayla Avalanche’ın en yoğun trafiği olan Katman-1’den biri olduğunu söyledi. Avalanche, bu nedenle, alt ağlardaki Web3 zincirleri aracılığıyla ölçeklendirme için Terra’nın en iyi seçimi olarak değerlendiriliyor.

3AC kurucu ortağı ve kripto yatırımcısı Su Zhu, Avalanche, Solana ve Polkadot hakkındaki yükseliş görünümünü açıkladı. Zhu, AVAX’ı dipten satın almanın ideal olduğuna inanıyor ve altcoin’de yükselişini sürdürüyor.

Analistler, Avalanche fiyat trendini değerlendirdi ve kripto para birimi için 100 dolarlık bir hedef belirledi. @TrendRidersTR’deki analistler, olası bir geri dönüş sinyali onayından sonra Avalanche fiyat grafiğinde bir sıçrama gözlemledi. Şu anda 89 dolarda en önemli dirençle karşı karşıya kalan altcoin için önemli hedefler sırasıyla 95 ve 100 dolarda yer alıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin