Kripto para dünyası sürekli genişliyor
Kripto para dünyası sürekli genişliyor

Bu üç kadın sayesinde kripto para dünyası büyüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yazıda sizlerle buluşturduğumuz üç kadın avukat, dünya genelinde kripto para birimi ve Blockchain teknolojisinin uluslararası gelişimine yardımcı oluyor ve kripto para dünyası onlar sayesinde büyüyor.

Kripto para dünyası sürekli genişliyor

Kripto para ve Blockchain dünyası sürekli genişliyor. Yeni Blockchain tabanlı sistemlerin, sabit borçların ve kripto para birimini onaylayan ülkelerin sayısının artması, yatırımcılara kripto para piyasasında yer almaları için daha kolay yollar sunuyor.

Ancak, kripto ekonomisi dünyaya daha fazla görünür hale geldikçe, henüz düzenlenmemiş olan yasal gri alanları da ön plana çıkıyor. Bu üç avukat, bu alanlara ışık tutmak ve dijital varlıkların başarılı bir şekilde küresel olarak benimsenmesini sağlamak için çalışıyorlar.

Sydney Schaub

Sydney Schaub, kripto pazarında daha fazla katılımcının güvence altında olması için güvenin gerekli olduğuna inanıyor. Sydney Schaub, Square’de genel danışman olarak beş yıldan fazla bir süre çalışarak, Square’in ilk halka arzını yöneten, yeni yargı yetkisini genişleten ve birleşme ve devralmaları denetleyen hukuk ekibini yönetti.

Daha sonra Eylül sonunda, Gemini Trust Company LLC’e (Gemini) genel danışman olarak atandı. Bu atama Gemini’nin büyüme döneminde yapıldı. Burada Schaub itibarını ve karmaşık anlaşmaları ve ortaklıkları yürütme yeteneğini kanıtladı. Gemini’nin kurucusu Tyler Winklevoss, Schaub ile ilgili şunları söyledi:

Schaub organizasyonumuz genişlemeye devam ettikçe Gemini için paha biçilmez olacak.

O zamandan beri Schaub, kripto para birimini kullanmaya devam eden yatırımcılarla bir güven ve anlayış oluşturmaya odaklandı.

Joshua Ashley Klayman

Joshua Klayman daha fazla uluslararası yatırımcıyı kripto ekonomisine entegre etmeye odaklanıyor. New York’ta bulunan butik bir Blockchain odaklı hukuk firması olan Klayman LLC’nin kurucusu ve yöneticisi. Chambers and Partners’a göre dünyanın en iyi 12 kripto avukatından biri olarak kabul ediliyor.

Klayman, “medya ve kamuoyunun dijital tokenlere daha aşina hale gelmesi halinde dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların kripto pazarına gireceğine” inanıyor. Klayman bu yatırımcıların kripto para birimi ve Blockchain teknolojisine geçişini kolaylaştırmak için yasal adımlar atmanın önemini vurguluyor.

Veronique Dalli

Veronique Dalli, ülkelerin kripto para sisteminde gezinmesine yardımcı oluyor Veronique Dalli, Malta merkezli bir hukuk firması olan Dalli Advocates’in kurucusu ve yönetici ortağı. Bu firma, Malta’da iş kurma ile ilgili yasal konularda yabancı şirketlere ve kişilere yardımcı olmakta.

Malta  Blockchain’in ulusal entegrasyonunda öncü. Blockchain adası olarak adlandırılıyor. Ancak, kripto para birimi ve Blockchain benimsenmesine rağmen, hala düzgün bir şekilde düzenlenmeyen yasal gri alanlar bulunmakta. Dalli, “mevcut ABD federal menkul kıymet yasalarını dijital tokenlere uygulamanın, kusurlu bir karar” olduğunu iddia ederek, kripto para birliğine ilişkin ulusal yasaları güncellemeyi savunuyor. Bu üç kadın kripto para biriminin boyutunu genişletmede öncülük eden kişilerden bazıları. Çalışmaları, kripto para birimi ve Blockchain için daha düzenli, yasal bir pazar ortamı sağlamaya yardımcı olur.

Coininsider

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin