Bitcoin fiyat analizi: Haftalık ve aylık kapanışta bizleri ne bekliyor?
Bitcoin fiyat analizi: Haftalık ve aylık kapanışta bizleri ne bekliyor?

Bu patern onaylanırsa Bitcoin için sırada 46 bin dolar olabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda karmaşık fiyat hareketleri sergileyen Bitcoin, herhangi bir ivme kazanamamasına rağmen düşüş yönünde sert bir hamle yapmadı.

30.000 dolar Bitcoin için güçlü kalıyor

Satıcıların her bir yükselişi tüketmesinden ötürü duyarlılık sert bir şekilde etkilendi, ancak kripto para biriminin 30.000 dolar civarındaki desteği güçlü kaldı ve yakın zamanda herhangi bir değişiklik olabilecekmiş gibi görünmüyor.

Bir analist şu anda BTC’nin yakın vadeli görünümü konusunda iyimser ve eğer boğalar önümüzdeki hafta yükseliş dalgası patlaması yaşayabilirse, yakında 46.000 dolarakadar hızlı bir hareket görülebileceğini belirtti.

Bitcoin, şu anda 33.600 dolarlık fiyatıyla günlük %2’nin biraz altında yükselişle işlem görüyor. Bu, gecelik zirve olan 34.800 dolardan hafif bir düşüşe işaret ediyor.

Her düşüş satın alınıyor, sert yükseliş BTC’yi 46.000 dolara çıkarabilir

Direnci 35.000 dolarda kıramasa da, her düşüşün agresif bir şekilde satın alındığını ve boğaların güçlendiğini düşündürdüğünü belirtmek önemli. 30.000 dolar kripto para birimi için temel bir destek seviyesi olarak kaldığı sürece, Bitcoin’in daha fazla yükseliş görme olasılığı oldukça yüksek.

Bir trader, Bitcoin’in bulut oluşumuna işaret etti ve yükseliş modeline dikkat çekerek, kriptonun muhtemelen yakın vadede önemli ölçüde daha yüksek bir hareket göreceğine dikkat çekti.

Önümüzdeki günlerde ortaya çıkabilecek yakın vadeli bir yukarı yönlü hedef olarak 46.000 doları işaret ediyor.

Boğalar konumlarını kaybetmedikçe ve 30.000 dolar veya daha altına bir düşüşe izin vermedikçe, güçlü bir yukarı yönlü hareketin gerçekleşme olasılığı var.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin