Bu altcoin yüzde 30'luk kazanç için zemin hazırlamış olabilir!
Bu altcoin yüzde 30'luk kazanç için zemin hazırlamış olabilir!

Bu Metaverse coin’i yüzde 30 kazanç için zemin hazırlıyor! En son kaçıranlar pişman olmuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox fiyatı, iki önemli destek seviyesinden sıçradı ve bu da altcoin için bir geri dönüşün yakın olduğunu gösteriyor olabilir. Bu bariyerden kaynaklanan artış SAND’i engelleri aşmaya ve likidite toplamaya itebilir.

Sandbox fiyatı kalkışa hazırlanıyor

Sandbox fiyatı, 4 ve 9 Şubat arasında %40 ralli yaptı ve 3,49 dolardan 4,88 dolara uzanan bir aralık oluşturdu.

Bu alan, genellikle düzeltmeyi tersine çeviren ve varlığı, aralığın yukarısına veya ötesine iten “sweet point” olarak adlandırılır. Sandbox fiyatı %62 geri çekilme seviyesini yeniden test ederken, yatırımcılar kendilerini şu anki fiyat olan 4,08 dolarda uzun süre konumlandırabilirler.

Piyasa katılımcıları, ilk engel olan 4,88 dolardan yüksek aralığı tekrar test etmek için %19’luk bir yükseliş bekleyebilirler. Bu bölgenin aşılması, Sandbox fiyatının üzerinde kalan likiditeyi toplamak için 5,24 dolar yolunu açacaktır. Yatırımcılar yukarıda belirtilen seviyelerde kâr rezervasyonu yapabilirler.

SAND/USDT 4-hour chart

Yükseliş momentumunun yetersiz kalması durumunda, Sandbox fiyatı, %79 geri çekilme seviyesinde 3,78 dolara gelebilir.

Sandbox fiyatı, düşük aralığın altında 3,49 dolara yakın dört saatlik bir mum çubuğu üretirse, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu durumda SAND, 3,31 dolar destek seviyesini tekrar ziyaret edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin