Ethereum Mainnet üzerinden üretilen token Rug Pull yaşattı

Bu meme coin’de düşüş sert oldu: İşte Rug Pull olayının detayı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada bulunan bazı projelerde istenmeyen düşüşler yaşanıyor. Fazlasıyla ortaya çıkan projelerin akıbetinin sorunlu olduğunu görüyoruz. Bunlardan biri de meme coin’in başına geldi.

Shit ya da scam olarak kabul edilen kripto para birimlerinde düşüşlerle kendini adeta kanıtlıyor. Coinbase tarafından paylaşılan bir veride meme coin yüzde 99 düşüş yaşadı. Rug Pull olarak adlandırılan olay henüz yeni yaşandı.

Coinbase verilerine göre TeddyDoge (TEDDY) fiyatı son 24 saatte %99,94’ten fazla düştü. Blockchain güvenlik firması PeckShield’e göre , proje bir “Rug Pull” olayına maruz kaldı.

Meme coin yüzde 99 düşüş gördü

Kripto piyasası her ne kadar ilgi çekici olsa da dolandırıcılık olayları bir türlü bitmiyor. Son olayın yaşanmasıyla birlikte her projeye yatırım yapılmamasını tekrar gösteriyor.

Firma, kripto para biriminin fiyatının sözleşmenin dağıtıcısı tarafından pompalandığını ve boşaltıldığını söylüyor. Rug Pull olayının arkasında kim varsa, 10.000 BNB tokenini (2.591.573 $) ve 2 milyon dolar değerinde Binance USD (BUSD) stabilcoin’i ele geçirmeyi başardı. 

Varlıklar şu anda Binance borsasına aktarılıyor. Dogecoin’in popülaritesinden yararlanarak kendilerini zenginleştirmeye çalışan dolandırıcılar olduğu söyleniyor. Yabancı kaynaklardan gelen habere göre, meme coin sayısız kopyalarından biri olan DogeMother, bir bal küpü dolandırıcılığına dönüştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin