Bu kripto cüzdanı Apple Pay ile Bitcoin satışlarını yüzde 200 artırdı
Bu kripto cüzdanı Apple Pay ile Bitcoin satışlarını yüzde 200 artırdı

Bu kripto cüzdanı Apple Pay ile Bitcoin satışlarını yüzde 200 artırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lumi Wallet’ta Bitcoin satın alımları için yeni bir ödeme seçeneği olarak Apple Pay ‘in piyasaya sürülmesinden sadece bir hafta sonra, cüzdan içi işlemler % 200’ün üzerinde arttı.

Apple Pay’in piyasaya sürülmesinin, kripto satın alma prosedürünün basitleştirilmesine yol açtığı ve işlem sürecinde yer alan sürenin yaklaşık 7 kat düştüğü bildirildi. Bu, geleneksel kripto satın alma yöntemleri için alışılmış olan KYC doğrulama sürecinin genellikle 10-14 dakika sürmesi gerçeğinden kaynaklanıyor. Apple Pay ile Lumi Wallet kullanıcıları bu tanımlama prosedürünü atlayabiliyor, böylece satın alma süresi 15 saniyenin altına inmiş oluyor.

Lumi Wallet’ın CEO’su Diana Furman’a göre,

Apple Pay’in cüzdanımızda ve genel olarak bitcoin kullanımında çok önemli bir özellik olduğundan emindik. Ekibimiz, pazarın bir katılımcısı olarak kriptoyu olabildiğince basitleştirmemiz gerektiğini biliyor.

Lumi’nin cüzdan içi istatistiklerine göre, satın alma işlemlerinin çoğu ABD’deki kullanıcılar tarafından yapıldı ve bu, tüm satın alma işlemlerinin % 33’ünü oluşturuyor.

Bununla birlikte, ilginç bir şekilde, Kuzey Amerika en yüksek miktarda alım yapmasına rağmen, en çok yeni gelenler, Latin Amerika’dan oldu – Kasım ayından bu yana % 29 artış.

Yeni katılan kullanıcılar, özellikle Latin Amerika gibi bölgelerden gelen bu keskin artış, KYC süreçlerini atlamanın, kripto alımları için giriş engellerini basitleştirme yolunda uzun bir yol kat ettiğini gösteriyor.

Hintli kripto para borsası CoinDCX’in ‘Mood of the Nation’ başlıklı anketine göre, benzer bir duygu Hindistan’dan kripto yatırımcıları tarafından paylaşıldı. Bu anket, katılımcıların % 60’ının kripto paraya katılmak için daha kolay bir yola ihtiyaç duyduklarını ortaya çıkardı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin