Bu iki altcoin'de kımıldanma var! Yeni hedeflere yolculuk başladı
Bu iki altcoin'de kımıldanma var! Yeni hedeflere yolculuk başladı

Bu iki altcoin’de kımıldanma var! Yeni hedeflere yolculuk başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin son saatlerde 45,5 bin dolara düştükten sonra 46,4 bin dolar seviyesinin üzerine geri çıktı. Altcoinler de bu düşüşün ardından bazı kısa vadeli kazançlar kaydetti. Bitcoin’in olası bir sekme halinde önümüzdeki hafta 52 bin dolara bir hareket gösterebileceği düşünülüyor. Birçok altcoin, daha kısa zaman dilimi trend çizgisi dirençlerinin üzerine çıkmanın eşiğinde.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash’in 731,4 $’dan 344,1 $’a gerçekleştirdiği hareket için Fibonacci düzeltme aracını kullandığımızda, fiyatın %23,6 geri çekilme seviyesinin hemen altında olduğu görülüyor. BCH, 55 SMA’da (yeşil) satış baskısı ile karşı karşıya kaldı ve 21 SMA, 4 saatlik grafikte 55 SMA’nın altında hareket etmeye devam etti.

418 $ seviyesi birçok kez test edilmesine rağmen güçlü kaldı ve OBV de son günlerde pek düşmedi. Alıcılar fiyatları yükseltmeye istekliydi ve bunu yapabildiler ve 437,6 doların üzerinde bir kapanış BCH’nin trend çizgisi direncini (beyaz) test ettiğini görebilir.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

18,6 $ seviyesi, Chainlink için uzun süredir çalışan bir destek. 17,5 $ ise daha kısa vadeli bir desteği temsil ediyor. Bu yazının yazıldığı sırada, LINK trend çizgisi direncinde işlem görüyor ve trend çizgisini kırıp yeniden test edebilir ya da 19,2 dolara düşebilir, daha yüksek bir dip oluşturabilir ve daha yükseğe çıkabilir. RSI, saatlik grafikte de yükseliş momentumu gösteriyor.

Her iki senaryoda da, LINK’in yukarı yönlü hareketini durdurabilecek 20,1$’dan 21,3$’a kadar güçlü bir arz bölgesi var. Daha fazla direnç 23,25 dolarda bulunuyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin