Bu iki altcoin ne yapıyor? Dikkat çeken veriler neler?

Bu iki altcoin ne yapıyor? Dikkat çeken veriler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün haber bültenleri genellikle Ethereum haberleriyle doldu. Ancak altcoin’lerin genelinde de bazı öne çıkan gelişmeler yaşandı. İki altcoin ise yükselişiyle dikkatleri üzerine çekmeye çalıştı.

UNUS SED LEO, fiyatların üç günlük kayıp serisinin ardından toparlandı. Altcoin, Perşembe günü haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Bugünkü seansta toparlanan bir diğer varlık ise, Cosmos… Art arda beş günlük düşüşün ardından daha yükseğe tırmandı.

UNUS SED LEO (LEO)

UNUS SED LEO, art arda üç gün süren düşük seviyelerin ardından Perşembe günü toparlandı. Çarşamba günü 4,73$’lık dip seviyesinin ardından, LEO/USD bugünkü seansta 5,23$’lık gün içi zirvesine yükseldi.

15 Eylül Perşembe günkü ralli, LEO boğalarının daha önce 4.80 dolarlık bir destek noktasının kırılmasının ardından fiyatı daha fazla itebildi. Bugünkü zirve, tokenin geçen hafta ulaştığı en güçlü nokta ve göreceli güç endeksi (RSI) içinde bir tavan kırıldığı için geliyor.

Ayrıca bu momentum hafta boyunca devam ederse, boğalar muhtemelen tarihsel olarak tavan görevi gören 5,40 dolarlık bir fiyat noktasından çıkmaya çalışacaklar.

Cosmos (ATOM)

Üst üste beş günlük düşüşün ardından, altcoin, toparlanma gösterdi. Hatta bugün diğer günlere göre daha iyiydi. ATO/USD paritesi, boğaların önemli bir destek noktasının kırılmasını reddetmesiyle bugünkü seansta 14.75 dolarla zirveye ulaştı.

Ayı hissi , Çarşamba günü fiyatlar 13.30$ ile ATOM’u tehdit etmişti. Fakat trader’lar bunu düşüşü satın almak için bir fırsat olarak gördü.

Daha geçen Cuma 9 Eylül, altcoin için dört ayın en yüksek seviyesi görülmüştü. Bu da 17.20$’dan işlem olduğunu gösteriyordu.

Bir tavan 61.00’de ve bu nokta kırılırsa, muhtemelen piyasaya daha fazla boğanın yeniden girdiğini göreceğiz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin