featured

Bu haftanın en büyük olaylarından biri: Niyeti Bitcoin lideri olmak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasalarında bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bu hafta yine yoğun geçti. En çok dikkat çeken haberler ise BTC alımları ve açıklamalar oldu. Ayrıca Miami’de ilk defa bir Bitcoin konferansı düzenlendi. Oldukça geniş kapsamlı bir organizasyon oldu. Diğer yandan Bitcoin’in kurucusundan sonra en fazla varlığa sahip olmak isteyen biri çıktı.

Terra’nın kurucusu Do Kwon, ciddi alımlar gerçekleştirerek en fazla Bitcoin sahibi olmayı hedefliyor. Satoshi Nakamoto’nun ardından ikinciliğe gözünü diken Kwon, son bir alım daha gerçekleştirdi.

Luna Vakfı, 10 milyar dolar değerinde Bitcoin satın alma ve Satoshi Nakamoto’dan sonra ikinci en büyük BTC sahibi olma niyetinde ciddi olduklarını gösterdi. WuBlockchain’e göre Luna Vakfı, toplam varlıklarını 39.897.98 BTC’ye getiren 4.130 Bitcoin daha satın aldı.

LUNA vakfı, Bitcoin hakimi olmak istiyor

Luna Vakfı, 4,130 BTC daha satın alarak Bitcoin biriktirmeye devam etti. Şu an vakıfın elinde 39.897.98 BTC bulunuyor. Bu miktar kabaca 1,7 milyar dolara tekabül ediyor ve 10 milyar dolarlık hedefe ulaşmak için satın alınacak 8,3 milyar dolarlık Bitcoin kalıyor.

Fiyat hareketi açısından, Luna Vakfı tarafından 4.130 Bitcoin satın alınması kripto piyasalarında ani bir tepkiye neden olmadı. BTC satın alma işlemleri artık eskisi kadar etki göstermiyor. Büyük kurumsal şirketlerin alım gelmediği sürece sadece fiyat olağan şekilde ilerliyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin