featured

Bu altcoin’in bir süre daha toparlanmaya niyeti yok! İşte, kârlı bir hamle için dikkat etmeniz gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. LTC için direnç noktası 53,35 dolarda iken, destek noktası ise 52,26 dolar seviyesinde bulunuyor.

LTC, son 24 saatte %1,55 oranında bir düşüş yaşadı ve şu anda 52,51 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para biriminin piyasa değeri 3,71 milyar dolar ve genel sıralamada 20. sırada yer alıyor. Altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi ise 354 milyon dolar.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte fiyatın azalan bir üçgen modeli içinde işlem gördüğü söylenebilir. Azalan üçgen, bir varlığın fiyat hareketi daha düşük seviyeler oluşturduğunda ve yatay bir seviyede destek bulduğunda oluşan bir düşüş devam formasyonudur. Bu modelden bir arıza yaşanması durumunda LTC fiyatı 53,35 dolar seviyesine doğru ilerleyecektir.

altcoin LTC grafik

Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 58,11 işaretinde iken yavaş yavaş aşırı satım bölgesine doğru ilerliyor. Bu da ayıların LTC fiyat hareketini kontrol ettiğinin bir başka göstergesi. MACD çizgisi şu anda düşüş işareti olan sinyal çizgisinin altında işlem görüyor. 50 günlük MA 200 günlük MA’nın altında işlem gördüğü için hareketli ortalamalar da düşüş eğilimi gösteriyor.

LTC günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik de 4 saatliğe benzer bir şekilde düşüşe işaret ediyor.  Göreceli Güç Endeksi (RSI) orta nokta civarındayken 52,26 dolar ile 53,35 dolar arasında geziniyor.

50 günlük MA 200 günlük MA’nın oldukça altında olduğu için altcoin fiyatındaki düşüş eğilimi günlük grafikte daha da belirgin. 200 günlük MA şu anda LTC için güçlü bir direnç seviyesi olarak hizmet ediyor. Fiyat son birkaç hafta içinde birçok kez bunun üzerine çıkmayı denese de başarılı olamadı.

Sonuç olarak

Litecoin fiyat analizinde sonuç olarak altcoin’in düşüş eğiliminde olduğu ve bir süre daha buna devam edebileceği söylenebilir. LTC fiyatının 52,26 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde hareket etmesi ve yakın vadede 53,35 dolara geri dönmesi bekleniyor. Teknik göstergeler de şu anda düşüşte ve herhangi bir yatırım kararı vermeden önce bir kırılma veya toparlanma beklenmelidir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin