Bu altcoin yeni ATH'ye doğru uçuşa geçebilir!
Bu altcoin yeni ATH'ye doğru uçuşa geçebilir!

Bu altcoin yeni ATH’ye doğru uçuşa geçebilir! Fena sinyaller geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Maker (MKR) 22 Ocak’tan beri yükseliyor ve şu anda uzun vadeli bir direnç seviyesinin üzerine çıkma girişiminde bulunuyor.

Maker, 3 Mayıs 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 6.348 dolara ulaştığından beri düşüyor. İlk düşüş keskindi ve sadece 20 günde %71’e ulaştı. Bu düşüş, 23 Mayıs’ta 1.829 dolarlık yerel dip seviyeye yol açtı.

Dibe vurduktan sonra, MKR 238 gün boyunca toparlandı ve konsolide oldu. 22 Ocak’ta 23 Mayıs’ın en düşük seviyelerinin (kırmızı çizgi) altına kırılmış gibi görünüyordu. Ancak kısa bir süre sonra çizgiyi geri aldı ve önceki kırılmayı sadece bir sapma haline getirdi.

Bu tür sapmalar genellikle diğer yönde sürekli hareketlere yol açan yükseliş gelişmeleri olarak kabul edilir.

MKR günlük analiz

MKR Move

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler yükseliş gösteriyor. Bu, özellikle RSI’nin 50’nin (yeşil simge) üzerine çıkmasıyla daha belirgin halde. RSI bir momentum göstergesidir ve 50’nin üzerindeki değerler yükseliş olarak kabul edilir.

Buna ek olarak MACD de henüz pozitif olmasa da yukarı doğru hareket ediyor.

MKR, yukarıda bahsedilen 2021 tüm zamanların en yüksek fiyatından bu yana azalan bir direnç çizgisinin altını izliyor. Şu anda, MKR üçüncü koparma girişimini yapıyor. Başarılı olursa, bir sonraki en yakın direnç alanı 4.000 dolarda bulunacak. Bu, 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi ve yatay bir direnç alanıdır.

Teknik göstergeler

MKR Indicators

Tanınmış trader @ewfib, düzeltmesini potansiyel olarak tamamlamış gibi göründüğünü ve yukarı doğru hareket etmeye devam edeceğini belirterek bir MKR grafiği tweetledi.

MKR Wave count

En olası dalga sayısı, Eylül 2020’den bu yana MKR’nin beş dalga yukarı hareket ve düzeltmeyi tamamladığını gösteriyor.

Düzeltmede, W ve Y dalgaları 1:0,618 oranına sahip. Bu oran bu tür yapılarda 1:1 oranından sonra ikinci en yaygın olanı.

Yapı doğruysa, MKR’nin onu tüm zamanların en yüksek fiyatına ve ötesine taşıyabilecek yeni bir yükseliş trendi başlattığı anlamına gelebilir.

1,616 dolarlık (kırmızı çizgi) Y dalgasının altına bir düşüş bu yapıyı geçersiz kılacaktır.

Wave count

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin