Bu altcoin düşüş eğiliminde sabit kaldı! Fiyat tersine dönecek mi?
Bu altcoin düşüş eğiliminde sabit kaldı! Fiyat tersine dönecek mi?

Bu altcoin düşüş eğiliminde sabit kaldı! Fiyat tersine dönecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin NEO fiyatın aniden hareket etmeyi bırakması nedeniyle daha fazla düşüş potansiyeliyle karşı karşıya kaldı. Bununla birlikte, NEO/USD fiyatı 21 Nisan 2022’de kaymadan hemen önce büyük bir düşüş yaşamıştı. Fiyat, 23 Nisan 2022’de bugün 20,67 dolardan 21,04 dolara yükelerek kayıplarının bir miktarını geri aldı.

Fiyat düşüş hareketine devam ediyor gibi görünüyor; Neo’nun maliyeti son 24 saatte %0,46 düştü, 113.642.791 dolar işlem hacmi ve 1.482.217.941 dolar canlı piyasa değeri ile. Neo şu anda kripto para birimi sıralamasında 64. sırada yer alıyor.

NEO 4 saatlik fiyat tablosu: Son gelişmeler

Neo fiyat analizi, piyasanın volatilitesinin azalan bir trend izlediğini ortaya koyuyor. Sonuç olarak, NEO/USD fiyatı değişken değişim yaşamaya daha az duyarlı hale geliyor; oynaklık dalgalanana kadar fiyatın sabit kalması beklenebilir. Bollinger bandının üst sınırı, NEO için en güçlü direnç görevi gören 22,24 dolarda yer alıyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı, NEO için en güçlü destek noktası olarak hizmet eden 20,55 dolarda bulunuyor.

Neo price analysis: NEO stable at $21.04 after bearish run 1

Altcoin fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçerek bir yükseliş hareketini işaret ediyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, piyasa eğilimi uzun süredir düşüş eğiliminde ve bu, NEO için birkaç gün zor geçecek gibi görünüyor. Sonuç olarak, fiyat lineer bir şekilde hareket ediyor gibi görünüyor, kendisini mevcut konumuna sabitliyor. İstikrarlı bir piyasa ve kripto para birimi değerinin tutarlılığı anlamına geliyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 45 seviyesinde yer alıyor. Altcoin için istikrarlı bir değer olacak. Kripto para artan dinamikler gösteriyor. Sonuç olarak, kripto para alt tarafsız bölgeye düşüyor. Bununla birlikte, RSI yolu, kripto para biriminin artan bir değer yaşayacağını gösteren hafif bir yukarı hareket izliyor. Artan RSI puanı, baskın satın alma faaliyetini gösterir.

Neo price analysis: NEO stable at $21.04 after bearish run 2

NEO fiyat analizi, piyasa oynaklığının devasa bir düşüş eğilimini takip ediyor gibi göründüğünü gösteriyor. Bu, piyasanın her iki uçta da azalan volatil değişim işaretleri gösterdiği anlamına geliyor. NEO için daha az değişken bir fiyatla sonuçlanabilir. Bollinger bandının üst sınırı, NEO için en güçlü direnç görevi gören 25,35 dolarda bulunuyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı, NEO için en güçlü destek görevi gören 18,42 dolarda bulunuyor.

Altcoin fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor, bu da düşüş hareketini işaret ediyor. Bununla birlikte, fiyat yolu azalan dinamikleri gösteren aşağı yönlü bir yön izleyerek görülebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 44’tür ve istikrarlı bir NEO hissesi anlamına gelir. Bu kripto para kararlı özellikler gösterdiği anlamına gelir. Bununla birlikte, RSI yolu, kripto para biriminin RSI puanı dalgalanana kadar tutarlı bir değer yaşayacağını gösteren doğrusal bir hareket izler, bu da satış ve satın alma faaliyetlerinin eşdeğerliğini gösterir.

NEO fiyat analizi sonuç

NEO fiyat analizinin sonucu, kripto para biriminin mevcut davranışının, piyasa muazzam, öngörülemeyen bir potansiyel gösterdiği için iki aşırı uçtan birine geçme olasılığıyla birlikte hareketsiz bir eğilime kaydığını gösterdiğini gösteriyor. Altcoin 22,80 dolarda yer alıyor. Altcoin fiyatı 21 Nisan 2022’de 22,63 dolara ulaştı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin