Bu altcoin piyasaya meydan okuyor! Yeşilde işlem gören tek kripto para...

Bu altcoin piyasaya meydan okuyor! Yeşilde işlem gören tek kripto para…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin BNB, tüm piyasa kan kaybederken yeşilde işlem gören tek kripto para olmayı sürdürüyor.

CoinMarketCap’e göre, Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimleri, ABD pazarının açılışı öncesinde kırmızı bölgeye girdi. Piyasa hali hazırda 200 milyar dolar değerinde kayıp yaşadı.

Bu altcoin, piyasaya meydan okuyor! Yeşilde kalan tek kripto para...
kripto piyasa değeri

Bitcoin ve Ethereum gibi piyasadaki en büyük varlıklar şu anda sırasıyla %0,6 ve %2,8’e düşüşle işlem görüyor. Günün en çok kaybedenleri ise devasa kayıplarla Terra (LUNA) ve Avalanche (AVAX) oldu.

Piyasa da kan kaybetmeyen tek altcoin BNB

LUNA, son 24 saat içinde değerinin %20’sinden fazlasını kaybetti. Son piyasa düzeltmesinde en hızlı büyüyen varlık olarak liderliğini korurken, artan oynaklığın kurbanı oldu ve 2021’in Kasım ayında gözlemlenen fiyata ulaştı.

LUNA ayrıca, bir piyasa satışında değerinin %34’ünü kaybederek, son yedi günün en büyük kaybedeni olmaya devam ediyor. Ne yazık ki kripto yatırımcıları için piyasada bu hafta pozitif piyasa performansı gösteren pozisyon yok. Performansı tarafsız sayılabilecek tek varlık, son yedi günde ne değer kaybeden ne de değer kazanan BNB’dir.

Bu altcoin, piyasaya meydan okuyor! Yeşilde kalan tek kripto para...
BNB fiyatı

Piyasadaki en büyük kaybedenler arasında Solana, Shiba Inu ve Polkadot gibi altcoinler var. Kendini “Ethereum katili” olarak tanımlayan Solana (SOL), değerinin %25’ini kaybetti. Altcoin, daha önce 200 dolardan işlem görüyorken bugün 87 dolarda bulunuyor. Fiyattaki hızlı düşüş, geliştiricilerin sorunu gidermek için bir güncelleme yayınlamasına neden olan ağ ve işlem işleme ile ilgili problemlerden kaynaklanmış olabilir.

Yazı yazılırken, toplam kripto para birimi piyasa değeri 1,6 trilyon dolarda kalırken, Bitcoin 36.260 dolardan işlem görüyordu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin