Bu altcoin neden yükseliyor? Gelecekteki etkinlikler ve takip edilecek seviyeler!
Bu altcoin neden yükseliyor? Gelecekteki etkinlikler ve takip edilecek seviyeler!

Bu altcoin neden yükseliyor? Gelecekteki etkinlikler ve takip edilecek seviyeler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rune’un yaklaşan ana ağ lansmanı, altcoin’in değerini son zamanlarda 6,01 dolara yükseltti. Ayrıca Terra (LUNA), platformun Cosmos tabanlı projeleri desteklemesini sağlayor. THORChain, zincirler arası merkezi olmayan bir değişim (DEX) olarak hizmet veren Cosmos SDK’nın kullanılmasıyla geliştirilen bağımsız blockchain olarak yer alıyor. Projenin öne çıkmasının temellerinden yerel token $RUNE’nin temel takas çifti olduğu otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM) modeli kullanması oldu. THORChain arayüzleri, herhangi bir kullanıcının yerel varlıkları zincirler arasında değiştirmesine izin verir.

Altcoin fiyat güncellemesi

Yaklaşan ana ağ lansmanının yanı sıra THORChain protokolüne Terra (LUNA) entegrasyonu, THORChain ($RUNE) tokeninin değerinde bir artışa yol açtı. Altcoin 28 Şubat’ta 7 günün en düşük seviyesini yaşadı ve burada 3,41 dolara geriledi. En yüksek noktasına tokenin 6,01 dolar değerine yükseldiği 3 Mart’ta ulaşıldı. Bu 2,6 dolar değerinde yani %76,25 oranında bir artışı temsil ediyor.

Son 24 saat içinde, token değerinde aşağı yönlü bir kayma yaşadı. Spesifik olarak, 3 Mart 2022’de token 6,01 dolar değerindeyken, 4 Mart 2022’de altcoin değeri 5,85 dolara geriledi. Bu, THORChain ($RUNE) tokeninin değerinin 0,16 dolara veya %2.66 düştüğünün bir gösteriyor.

$RUNE topluluğu boyunca son derece heyecan verici olan bir gelişme, Terra’nın (LUNA) THORChain protokolüne entegrasyonu oldu. Duyuru, 1 Mart 2022 tarihinde Nine Realms tarafından Twitter’da yayınlandı.

Bu entegrasyonun sonucu, platformun tüm Cosmos tabanlı projeleri desteklemesini sağladı. Bu aynı zamanda hem $UST hem de $LUNA’nın THORChain ekosistemine eklendiğini gösterir ve bu da kullanıcılara çok daha fazla seçenek sunmuş olacak.

Ayrıca THORChain, THORSwap çapraz zincir merkezi olmayan borsada toplamda altı cüzdan türünü ve sekiz blockchaini desteklediğini duyurdu. THORChain, Monero’nun yanı sıra Have için destek ekleme sürecine girdi.

Gelecekteki olaylar

THORChain ağı, test ağında tam olarak test edilecek ve ardından Terra lansmanından sonra Stagenet’te ve ana ağ lansmanından önce ChaosNet’te güncellenecek. Yaklaşan ana ağın lansmanı 2021 yılından beri merakla bekleniyor. Ana ağın başlatılmasından önce Bitcoin ($BTC) ve Litecoin’i ($LTC) test ağından kaldırmayı ve çeşitli testlerin yanı sıra tüm test ağı hedeflerine ulaşması gerekiyor. Tüm bunlara ek olarak son gelişmelerle birlikte topluluğun da ilgisi her geçen gün artıyor.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin