featured

Bu altcoin yatırımcıları mutlu etti! Ancak kötü haberler yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Terra için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. LUNA için mevcut destek noktası 67.5 dolar seviyesinde bulunuyor. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 69.03 dolardan işlem görüyor.

Terra, dün 67.5 dolara düştükten sonra bir geri çekilme ve o zamandan beri bir konsolidasyon beklendiği için bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen önceki destek seviyelerinin önümüzdeki günlerde direnç olarak yeniden test edildiğini göreceğiz. Orta vadeli görünümün değiştiğini de hatırlatmak da fayda var.

Bugünkü analizin en heyecan verici kısmı, altcoin için daha fazla olumsuzluk olabileceğine olan inançtır. Olumlu bir eğilim gelmeden önce fiyatın 60 dolar veya 65 dolar işaretine düşmesi bekleniliyor. Bu yalnızca diğer piyasaların da düşüş eğilimine girmesi durumunda gerçekleşecektir. Ancak, şu andaki piyasa manipülasyonu nedeniyle bu yalnızca bir ihtimaldir kesinlik yoktur.

Bugün yaşanan 67.5 dolara düşüşün ve o zamandan beri olan konsolidasyonun ardından bir geri çekilme bekleniliyor.

Terra fiyat analizinde dün, altcoin LUNA için belirleyici bir düşüş yaşandı. Böylece tahmin edilen 75 dolar civarındaki destek noktasını aşmayı başardı. Ardından 67.5 dolara ulaşana kadar da düşmeye devam etti.

Dünkü analizde de görüldüğü gibi, bu düşüş ve konsolidasyondan sonra bir geri çekilmenin gelmesi bekleniliyordu. Şu anda hâlâ bazı düşüş sinyalleri görüldüğü için düşüş henüz bitmiş gibi görünmüyor.

En son düşüş işareti, ilk direnci 77-78 dolar civarında geçen hacim artışıydı. Bu tür artışlar olağandışı değildir. Ancak önemli bir fiyat hareketine yol açıp açmadıklarını görmek her zaman ilginçtir.

LUNA 4 saatlik grafik analizi: Altcoin tersine mi dönüyor?

4 saatlik grafikte, Terra için fiyat hareketinin önceki saatlere göre sağlam bir temel oluşturduğu görülüyor. Bu da boğaların kayıplarının bir kısmını geri almaya çalışacağını gösteriyor.

RSI göstergesi, yükseliş işareti olan aşırı satım bölgesine doğru hareket ediyor. Daha fazla fiyat hareketi gözlemlenmeden önce, önümüzdeki birkaç saat içinde toparlanmaya devam etmesi bekleniliyor.

altcoin LUNA

Dünkü analizin bir başka ilginç yönü ise diğer piyasalar da düşüşe geçerse altcoin LUNA için daha fazla aşağı yönlü hareketin gelebilecek olmasıdır. Bugün olmaya başladığı gibi, bazı düşüş sinyalleri mevcut.

Grafikte de görüldüğü üzere, hacim artışı tersine döndü ve şimdi aşağı doğru hareket ediyor. Fiyat hareketi de aşağı doğru dönüyor. Bu da önümüzdeki birkaç saat içinde daha fazla kayıplara yol açabilir gibi görünüyor.

Fiyat yapısı ortaya çıksa bile, Terra fiyat aralığı net bir yüksek seviye oluşturana kadar önemli olmayacak. Satış şimdi sona erdi ve önümüzdeki günlerde bir geri çekilme olabileceğini ima ediyor. Sonra ise dibe doğru başka bir dalış gelebilir.

Terra fiyat analizinde sonuç olarak

LUNA fiyatı son birkaç gün içinde önemli ölçüde düştü. 67.5 dolara gelene kadar düşmeye devam etmeden önce de 75 dolarda beklenen desteği aştı. Bu düşüşün ardından yeterli alıcı bulamayınca belirtilen seviyenin üzerinde konsolide oldu. Bu düşüşün ardından bir geri çekilme ve konsolidasyon olacağı zaten tahmin ediliyordu.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin