featured

Bu altcoin, son 24 saat içinde balinalardan büyük ilgi gördü! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ApeCoin, son 24 saat içinde balinalardan büyük ilgi gördü. NFT’ler ve topluluk oluşturma ile ilgili birden fazla oylama teklifi ile ApeCoin’in düşen fiyat hareketinde bir değişiklik olabilir mi? Kripto balinaları izleyen bir hesap olan Whalestats’a göre, APE’nin ekosistemiyle ilgili olarak büyük bir güncelleme gerçekleşti.

Buna göre ApeCoin, son 24 saat içinde en büyük 100 ETH balinası tarafından satın alınan ilk 10 token arasında yer alıyor.

Balinaların ilgisinin arkasındaki nedenlerden biri, yakın zamanda ApeCoin topluluğu tarafından başlatılan yeni oylama önerileri olabilir.

Topluluk, NFT projelerini başlatmak ve yönetmek için; BAYC, MAYC, BAKC ve ApeCoin ekiplerinin tamamında topluluk platformu gibi konularda oy kullanacak. Bunun dışında, Hackathonlar için finansman ve ApeCoin üzerine inşa eden geliştiriciler için hibeler de 28 Eylül’e kadar oylanacak konular arasında yer alıyor.

Oylamaların sonuçları, ApeCoin ekibinin gideceği yön üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

ApeCoin’deki büyümenin bir başka nedeni, ilişkili olduğu NFT’lerle de alakalı olabilir.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) satışlarda bir artış gördü ve geçen hafta 18 milyon dolarlık satış yaptı. Bu değer geçen hafta %19,14 oranında bir artış kaydetti. Dolayısıyla NFT’lerin etrafındaki hype, ApeCoin’in büyümesi için faydalı olabilir.

altcoin ApeCoin

Altcoin için başka olumlu gelişmeler de oldu. Aşağıdaki grafikten de görüleceği üzere son bir ayda günlük aktif adres sayısında bir artış var. Ayrıca, %12,01’deki MVRV oranı, altcoin için yükseliş geleceğine işaret ediyor.

Bununla birlikte, aşağıda ekli çizelgeden de görülebileceği gibi, ApeCoin’in yolculuğu da tamamen olumlu olmadı. Aslında, altcoin’in hacmi bir haftadan fazladır düşüşte.

Hacim, 19 Eylül’deki 500 milyonluk değerinden mevcut değeri olan 160 milyona kadar düştü. Aynı şekilde piyasa değeri de düşüyor. Bu değer de 1,67 milyar dolar civarında bulunuyor.

Bu gelişmelerin ApeCoin’in fiyatını etkileyip etkilemediğini göreceğiz. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 5,47 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son bir haftada %7,65 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. Ancak, işlem hacmi son 24 saatte %49,56 oranında azaldı.

Yatırımcılar altcoin’i tanımalı

ApeCoin lehine birçok olumlu faktör olmasına rağmen, yatırımcılara ticarete başlamadan önce araştırma yapmaları tavsiye edilir. Bored Aped Yacht Club NFT’lerinin etkisini analiz etmek, yatırımcılar için iyi bir başlangıç ​​noktası olabilir ve sağlam bir karar vermelerine yardımcı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin