featured

XRP, başarılı bir haftayı geride bırakırken yükseliş momentumu hâlâ sağlam görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre dördüncü en büyük kripto para birimi olan XRP, son 7 gün içinde %30’un üzerinde artış kaydetti. Fiyat cuma günü yaklaşık 0,56 dolara kadar yükseldi. Ancak daha sonra bu seviye tarafından hızla reddedildi.

XRP günlük grafik analizi:

XRP, günlük grafikte 9 Mayıs’tan bu yana ilk kez kilit bir direnç noktasına ulaştı. Ek olarak, fiyat nihayet kısa vadeli gelecek için umut verici bir işaret olan 200 günlük hareketli ortalama çizgisinin üzerinde bir günlük mum kapanışı gerçekleştirdi.

XRP grafik

0,50 dolar ile 0,55 dolar arasında bulunan direnç bölgesi gücü göz önüne alındığında, bazı yatırımcıların bu alanda kârlarını realize etmesi ve XRP’nin konsolide olması muhtemeldir. Bununla birlikte, fiyat 0,42 dolarda bulunan yatay destek noktasının üzerinde kaldığı sürece, bu mevcut pozitif momentum bozulmamalı.

XRP, azalan çizgiyle örtüşen yukarıda belirtilen direnç noktasının üstesinden gelebilirse, 0,60 dolar seviyesine ulaşabilir.

Gözde altcoin için takip edilmesi gereken destek noktaları sırasıyla 0,45 dolar ve 0,4 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,5 dolar ve 0,55 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

Günlük Hareketli Ortalamalar:

MA20: 0,37 dolar

MA50: 0,36 dolar

MA100: 0,35 dolar

MA200: 0,48 dolar

XRP/BTC grafiği

BTC çifti grafiğini incelerken, Ripple’ın güç gösterdiği ve kilit direnç noktasının üzerinde işlem gördüğü söylenebilir. Sonunda, 400 günden sonra ilk kez 2870 SATS’de yatay dirençle karşılaştı. 200 haftalık hareketli ortalama çizgisi de bu seviye ile kesişiyor. Bu engeli aşmak, 2021’deki en yüksek 3900 SAT’ı geri almanın yolunu açacaktır.

Son 10 gündeki %80’den fazla artışı göz önüne alındığında XRP’nin destek olarak alt seviyeleri test etmesi bekleniyor. Parite 2200 SAT’nin üzerinde işlem görmeye devam ettiği sürece, XRP için görünüm olumlu görünüyor.

Temel Destek Seviyeleri: 2350 SAT & 2200 SAT

Temel Direnç Seviyeleri: 2870 SAT & 3900 SAT

CryptoPotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin