MATIC 2022'de patlayacak mı?
MATIC 2022'de patlayacak mı?

Bu altcoin 2022’nin ilk çeyreğinde büyük patlama yapabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının 2022’ye nasıl bir başlangıç yapacağı çok merak ediliyor. Polygon’un (MATIC) yıla güçlü bir giriş yapabileceği düşünülüyor. MATIC Ocak 2021’de sadece 0,004 dolar iken şu anda 2,57 dolardan işlem görüyor. Bu da %2000’den fazla bir artışı gösteriyor.

Polygon (MATIC) altyapı tarafında iyi işler çıkarıyor

23 Aralık’ta Uniswap, Polygon ile iş birliği yaptı. Uniswap v3’ün likiditesi dün Polygon’da yayınlandı. Polygon, düşük işlem ücretleri ile hızlı işlemleri kolaylaştırdığından UNI, geliştiricilerin V3’ü Polygon uygulamalarına entegre etmelerine yardımcı olmak için dağıtılan tüm adreslerinin bir listesini yayınladı.

Polygon ekosistemi sürekli ortaklıklar ve yükseltmelerle yoluna devam ediyor. Her adım, teknoloji dünyasına hizmet etmek için net vizyonlara sahip ve bu adımlardan sonra güçlü büyümeler gördük. Bu nedenle, Uniswap V3 ile son entegrasyonu tamamen başarılı oldu ve beklenen sonuçları sadece 24 saat içinde getirdi.

Teknik veriler çok güçlü

Blockchain analisti Wu Blockchain, Polygon-Uniswap V3’ün piyasaya sürülmesinden 24 saat sonra ilginç istatistikler ortaya çıkardı. Kilitlenen toplam değer 10 milyon doları aştı ve işlem hacmi 21 milyon dolara ulaştı. DappRadar verileri, Polygon-Uniswap son 24 saatte yeni kilometre taşları kaydederken işlem hacmi hakkında ilginç istatistikler ortaya çıkardı.

Blockchain metrik platformu IntotheBlock, net ağ büyümesinin %2,90’a geldiğini ortaya koydu. Bu ayrıca, artan sayıda işlem olduğunu ve kullanıcıların platformun vizyonuna güvendiğini ima ediyor.

Bununla birlikte platform, Ethereum Blockchain’de işlem ücretlerini azaltmak ve işlem hızını artırmak için gelişiyor. Bu çok sayıda MATIC biriktiren ETH balina sayısının arkasındaki mantık olabilir. Balina istatistiklerinden gelen analizler, 384 milyon dolar değerindeki MATIC’in %1,52’sine sahip olan ilk 1000 ETH cüzdanının elindeki en büyük tokenlerden biri olduğunu açıkladı.

MATIC’in fiyatı 23 Aralık’ta 2,73 dolarla ATH’ye ulaştıktan sonra beklenen bir düzeltme yaşıyor. Ayrıca token 566,99 milyon dolarlık satın alma siparişlerine kıyasla 575,91 milyon dolarlık bir satışa tanık oldu. Bu nedenle  varlık Ocak 2022’de büyük bir ralli ile başlamadan önce 2,3 dolara kadar bir düzeltme yaşayabilir.

Bu yazıyı kaçırmayın: “Bitcoin ve altın bu seviyelere gidiyor!” Usta isimden flaş tahminler

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin