Fırlamaya yakın 3 coin
Fırlamaya yakın 3 coin

“Bu 3 coin fırlamanın eşiğinde!” Ünlü trader paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaygın olarak takip edilen bir kripto para yatırımcısı, çok yakında yükseliş beklediği 3 kripto para birimini açıkladı. Cantering Clark isimli trader, Bitcoin’in büyük patlamadan önceki Temmuz ayını anımsatan bir model oluşturduğunu söylerken diğer iki altcoin’in de yükseliş eğiliminde olduğunu iddia etti.

1- Bitcoin (BTC)

Takma adlı trader, takipçilerine Bitcoin’in son fiyat hareketinin üç aydan kısa bir sürede fiyatı iki katına çıkmadan önce 30.000 dolar civarında işlem gördüğü döneme benzediğini söyledi.

“Aynı hissettiriyor.”

2- Fantom (FTM)

Trader ayrıca Ethereum’un rakibi Fantom’a (FTM) da yüksek ilgi gösteriyor. FTM’nin fiyat hareketinin, geçen ayın kontrol noktasında olduğu için artık çok güçlü göründüğünü söylüyor.

Kontrol noktası, kripto paraların en yüksek miktarda işlem hacminin işlem gördüğü seviyedir.

“Yükselişin devam etmesi muhtemel.

Günlük bazda işlemler dikkat çekiyor. Şu anda önceki ayın VWAP’sine (hacim ağırlıklı ortalama fiyat) ve POC’ye (kontrol noktası) geri dönüyor.

FTM sağlam görünüyor.”

Bu haberin yazıldığı sırada FTM son 24 saatte %10 artışla 2,99 dolardan işlem görüyor.

3- Near

Cantering Clark’ın gözü son zamanlarda başka bir altcoin üzerinde. Trader’a göre, Near büyük kazançlar elde etmeye hazırlanıyor ve rallileri yakalamak için şu anki 17,00 dolarlık fiyatının neredeyse %30 altında alım emri vermeye hazır.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin