BTC Yorum: Bitcoin arzı son 31 ayın en düşük seviyesinde!

BTC yorum: Bitcoin arzı son 31 ayın en düşük seviyesinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para biriminde işler bir türlü istenildiği gibi gitmiyor. Korku endeksi, kaygı ve küresel piyasalardaki tedirginlik Bitcoin ve türevlerini önemli ölçüde etkiliyor. Haftalık kapanış 50K üzerinde gelmemesi yönün aşağıda kalmasına neden oldu. BTC yorum olarak düşüşün Fed öncesi devam edeceği düşünülüyor.

13 Aralık Pazartesi günü Bitcoin fiyatı 47.000$’ın altına düşerek kripto piyasasında bir kez daha acımasız bir satış grevi başladı. Dün en dip olarak 45.800 doların altına kadar geriledi. Ciddi bir bölgeye iğne atmış oldu. Haftanın ikinci gününde ise biraz daha toparlanmaya çalışan bir BTC var. Haberi yazdığımız esnada 1 Bitcoin 46.600$ civarında.

BTC yorum için fiyatlanma kötü gidiyor. Bitcoin fiyat olarak baskı yaşıyor. Ancak buna rağmen Bitcoin arzında durum daha iyi seviyelerde. Borsalardaki BTC arzı son 31 ayın en düşük seviyesine ulaşmış durumda.

BTC yorum Borsadaki arz azalıyor

BTC yorum: Borsadaki arz azalıyor

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, Bitcoin’in arzı hakkında bir paylaşımda bulundu. Veri sağlayıcısı arzın düşüşüne dikkat çekti. Paylaşılan raporda şu mesajlara dikkat çekildi:

“Bitcoin’in borsalardaki arzı 31 ayda bu kadar düşük olmamıştı. Fiyatlar son zamanlarda dalgalı seyrediyor. Ancak şu anda borsalara hareket eden BTC’nin olmaması, büyük satış riskinin sınırlandırılması gerektiğine dair olumlu bir işaret.” 

BTC yorum için son olarak şunu söyleyebiliriz: Bitcoin fiyatı şimdiden tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000$’dan yaklaşık %40 düzeltti. Birçok kişi son piyasa satışlarını Mayıs 2021’deki satışla karşılaştırıyor. Kripto piyasası analisti Will Clementele, Mayıs ayındaki düzeltmesi ile mevcut düzeltme arasında önemli bir fark olduğunu söylüyor. Mayıs döneminde güçlü ellerden büyük bir satış gerçekleşti. Ancak şu an güçlü eller bu sefer satın alma yolunu gidiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin