Pazar liderleri daha çok düzeltme için istekli mi? BTC ETH görünümü…

BTC ve ETH teknik analiz: Hafta sonuna doğru fiyatlar hangi yönde?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC ve ETH teknik analiz için bugün yükselen bir yapı oluştuğunu gördük. Dün gelen olumlu haberler fiyatı biraz daha sırtladı. 

Yükselen BTC ve ETH fiyatlarının ilgili dirençlerinden yukarı yönlü bir kırılma, kripto pazarında daha fazla büyüme olduğunu gösterdi. Bu gelişen piyasa duyarlılığı, birkaç büyük kripto para birimini daha da yükseltti ve kripto para sahiplerine bir rahatlama rallisi sağladı.

Ek olarak BTC ve ETH teknik analizini etkileyen nedenlerin başında Fed tutanakları geldi. Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) tutanaklarında faiz artışında oluşan tepki piyasaya olumlu yansıdı. 

BTC ve ETH teknik analiz 

Fed tutanakalarına tepki vermeye devam eden piyasada, Ethereum Perşembe günü tekrar 1.200 doların üzerine çıktı. Dünkü rapor, ABD Federal Rezervinin “yakında” daha küçük faiz oranları artışlarına dönebileceğini ima etti. Bitcoin, bugünkü oturumda büyük ölçüde değişmese de 16.500 doların üzerinde kalabildi.

Bitcoin fiyatı ve görünüm

Çarşamba günü 16.771,48 $’lık gün içi yüksek seviyesine taşınmasının ardından, BTC/USD paritesi 16.535 dolarda kaldı. Grafiğe bakıldığında fiyatlanmanın nedeni, 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) 40.35’teki tavanı kıramadığı için geliyor.

Şu anda endeks 39.90 seviyesinde işlem görüyor ve momentum şimdi düşüş trendine ve özellikle 38.00 tabanına doğru ilerliyor.

Ethereum fiyatı ve görünüm

BTC ve ETH teknik analize göz attığımızda altcoin’lerin liderinde daha fazla pozitif ayrımcılık oluştu. Ether bugünkü seansta yükseldi ve token 1.200$ seviyesinin üzerine çıktı.

1.153.53$’da işlem görmesinden 24 saat sonra, günün erken saatlerinde 1.210 dolara kadar ulaşabildi.

Ethereum aynı zamanda 1.180 dolarlık son direnç seviyesinin üzerinde yarıştı. Bu süreçte beş günün en yüksek seviyesine ulaştı. Grafikten görülebileceği gibi, fiyattaki artış, RSI 42.00’de bir tavanın üzerine çıkarken geliyor ve şu anda 42.50’de seyrediyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin