Yatırımcı dikkat! Aptos token fiyatı, Airdrop sonrasında büyük bir çöküş yaşadı

Boğalar ralli istikrarı sağlayamadı: Kripto piyasası son 2 ayın en düşük seviyesini gördü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çoğu büyük varlığın yukarı yönde hareket etmeye başladığı çok kısa bir toparlanma döneminden sonra, kripto piyasası bir kez daha düştü. Çarşamba günü akşam yaptığı yukarı yönlü hareketin sahte olduğu ortaya çıktı. Olumlu hareketler Perşembe günü yerini kan gölüne çevirdi. Kripto piyasası son düşüşle beraber iki ayın en düşük sonuçlarını kaydetti.

Spesifik olarak, basın zamanında (6 Mayıs 09:12 UTC), toplam kripto piyasası kapitalizasyonu 1,66 trilyon dolar olarak gerçekleşti ve bu, daha önce Mart sonunda geri aldığı ve Nisan başında koruduğu 2 trilyon dolardan %16,5’lik önemli bir düşüş gösterdi.

CoinMarketCap’teki çizelgeleri analiz ederek, tüm kripto piyasasının mevcut değerlemesinin, 1,59 trilyon dolar olduğu 24 Şubat’tan bu yana en düşük seviyede olduğu açıkça görülüyor.

Kripto piyasası, düşen fiyatlar ve piyasa duyarlılığı arasında

Düşen piyasa değeri, son 24 saatte %8,22 düşen Bitcoin (BTC), %6,96 düşen Ethereum (ETH) ve XRP gibi ana katılımcılarının genel düşüşe eşlik etti. Buna diğer varlıkları da dahil edebiliriz.

Diğer yandan, bazı uzmanlar ve kripto topluluğunun bir kısmı, yükseliş çizgisinin gelecekte kartlarda olabileceğine ikna olmuş durumda.

Gerçekten de, CoinMarketCap’teki topluluk seçmenleri, Mayıs ayı sonunda Bitcoin’in 46.245 dolardan, Ethereum’un 3.610 dolardan ve XRP’nin 0.793 dolardan işlem göreceğini yüksek tarihsel doğrulukla tahmin ettiler.

Bununla birlikte, Santiment’in Mayıs ayında belirttiği gibi, kripto pazarındaki FUD (‘korku, belirsizlik, şüphe’) duygularının ezici olduğunu ve artan sosyal ‘sat’, ‘satış’ ve ‘satıldı’ çağrıları hacminde gösterildiğini söyledi.

Başka bir yerde, kripto ticareti uzmanı Michaël van de Poppe, Bitcoin ve Ethereum’un önceki fiyat hareketinin yakın gelecekte bir ara yükselişe geçebileceğini gösterebileceğini gözlemledi.

6 Mayıs’ta van de Poppe, son ve ani düşüşüyle Bitcoin’in “Şubat ayında da yaptığı gibi” dipleri süpürdüğünü ve kritik olan 37.500 doları kırmadıkça 34.000 doları test edebileceğini açıkladı.

Bununla birlikte, amiral gemisi dijital varlık 37.500 doları geri kazanmayı başarırsa, bunun kapıları 40.400 dolara açacağına inanıyor ve o zaman piyasalar tamamen farklı görünebilir. Umut halen var olsa da kripto piyasası yine riskli dönemde olduğunu gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin