Bitcoin düşmanı Peter Schiff'ten bomba iddia: Bitcoin bu seviyeleri görebilir
Bitcoin düşmanı Peter Schiff'ten bomba iddia: Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Bitcoin düşmanı Peter Schiff’ten bomba iddia: Bitcoin bu seviyeleri görebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Peter Schiff, Bitcoin 37.000 doların altına düştüğü için büyük kripto satışı bekliyor. SchiffGold’un başkanı, ekonomist ve yatırımcı Peter Schiff, kripto para piyasasının mevcut düşüşü hakkında yorum yapmak için Twitter’a gitti, kriptonun toplu satışını tahmin etti ve blockchain ile ilgili hisse senetlerinin çöküşüne işaret etti. Bu arada, Bitcoin 37.000 dolar bölgesinin altına düştü.

Bitcoin ve blockchain ile ilgili hisse senetleri kırılıyor

Schiff, şimdi Bitcoin ve genel olarak kripto piyasasının, blockchain alanında çalışan şirketlerin hisse senetleriyle birlikte düştüğünü söylüyor, tüm kripto endüstrisinin bir “kötü yatırım” olarak ortaya çıkacağına inanıyor.

Bu firmalardaki birçok işten çıkarma, perakende kripto yatırımcılarını artan faturaları ödemek için varlıklarını satmaya zorlayacak.

Ayrıca, piyasadaki toplam 19.316 yeni kripto para miktarı hakkında yorum yaptı. Çeşitli kripto para birimlerine olan taleple birlikte, son yarım yılda kripto piyasasının kapitalizasyonundaki genel düşüşün %42 olduğunu söylüyor.

Sonunda, kripto para arzının genel piyasa değerini aşacağına inanıyor.

Schiff, BTC’nin 30.000 doların altına düşmesini bekliyor

Ocak ayı başlarında Schiff, küresel lider kripto para biriminin 30.000 dolarlık desteğin altına düşeceği görüşünü dile getirdi. O zamanlar, Bitcoin 35.000 dolar seviyesinde işlem görüyordu.

Şimdi, BTC, Federal Rezerv tarafından yapılan son faiz artışından yarım baz puan (22 yılın en yüksek artışı) etkilendi, fiyat 36.362 dolar bölgesine düştü. Bitcoin’in düşüşü, kripto piyasasının geri kalanının da düşmesine neden oluyor.

Fairlead Strategies’in kurucusu ve yönetici ortağı Katie Stockton, CNBC ile yaptığı röportajda Bitcoin grafiğinin bozulduğunu ve önde gelen kriptonun bir sonraki destek seviyesini kabaca 27.200 dolarda bulmasını beklediğini söyledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin