Yatırımcılar dikkat: Boğalar bu altcoin'de kontrolü kaybetti! Çıkış işareti mi?
Yatırımcılar dikkat: Boğalar bu altcoin'de kontrolü kaybetti! Çıkış işareti mi?

Yatırımcılar dikkat: Boğalar bu altcoin’de kontrolü kaybetti! Çıkış işareti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain fiyat analizi, altcoin’in son 72 saatte düşüş trendi izlediğini gösteriyor. Fiyat, 0,062 dolardan düşerek önemli ölçüde azaldı. Fiyat, 17 Şubat 2022’de art arda iki çöküş yaşamış gibi görünüyor, bu da 0,054 dolara düşmesine neden oldu. Altcoin yazım sırasında 0,052 dolardan işlem görüyor. VET, son 24 saatte %4,14 düştü ve 237.753.020 dolar işlem hacmiyle kripto para sıralamasında 40. sırada yer aldı.

VET 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

VeChain fiyat analizi, artan dinamikleri gösteren piyasa oynaklığını ortaya çıkardı ve piyasa kırılganlığını bir öncelik haline getirdi. Bu, altcoin’in, istikrarsız volatil değişim dalgalanmalarına karşı daha hassas hale geleceği anlamına geliyor. Bollinger bandının üst sınırı, VET için güçlü bir direnç görevi gören 0,062 dolar seviyesinde bulunuyor. Tersine, Bollinger’in alt limiti, VET için en güçlü desteği temsil eden 0,050 dolarda mevcut.

VeChain price analysis: VET crashes towards $0.0510 1

VET fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor, bu da düşüşe işaret ediyor. Ayrıca, fiyat yolu, azalan bir piyasaya işaret eden aşağı yönlü bir yön izliyor. Bununla birlikte, piyasa daha fazla düşüş fırsatı potansiyeli gösteriyor ve ayıların piyasa hakimiyeti artabilir. VeChain fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksinin (RSI) 33 olduğunu ve düşük değerli bir kripto para birimini temsil ettiğini ortaya koyuyor. Ayrıca, RSI, altcoin’in azalan değerini ve satış faaliyetinin baskınlığını yansıtan aşağı yönlü bir yaklaşım izliyor.

1 günlük VeChain fiyat analizi: Piyasa sıkılaşıyor

VeChain fiyat analizi, azalan bir yönü takip eden piyasa oynaklığını gösterir. Bu, dalgalanmalara tabi olan VET fiyatlarının oynaklıkla aynı yönde dalgalanacağı anlamına gelir.

VeChain price analysis: VET crashes towards $0.0510 2

VeChain fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 38 olduğunu ortaya koyuyor, bu da kripto para biriminin düşük değerli işaretler gösterdiği anlamına geliyor. VeChain, az satın alınan bölgeye düşüyor. RSI, azalan bir piyasayı yansıtan aşağı yönlü bir hareket izliyor. Satış faaliyeti, RSI puanının düşmesine neden olan satın alma faaliyetini aştı.

VeChain fiyat analizi: Sonuç

VeChain fiyat analizi, altcoin’in düşüş momentumu gösterdiği sonucuna varıyor. Fiyat 19 Şubat 2022’de 0,052 dolara düştü ve şu anda 0,053 dolar işaretinin altında kaldı. Boğalar piyasada sahip oldukları kontrolü kaybetmiş görünüyor; ayılar piyasayı sardı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin