Quant balinaları, 16 ayın en yüksek işlemlerine sahip oldu…

Boğa modeli Quant fiyatını yüzde 18 büyütebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Quant fiyatı günlük grafiği ve yükselen bir üçgen formasyonunun tamamlandığını gösteriyor. Grafik önemli formasyonlar üzerinde duruyor. Teknik kuruluma göre desen ile kırılma noktasından en düşük salınımlı düşük atış arasında aynı mesafede bir hedef sunar. Altcoin için bu nedenle, modelden son kopuş, alıcıların 150 $ sınırını aşmasına yardımcı olacaktır.

Kripto pazarındaki son konsolidasyonun ortasında, Quant fiyatı yükselen bir üçgen modelinde kendini buldu. Bununla beraber kripto para para fiyatı, modelin destek trend çizgisini ve 128-125 $’lık boyun çizgisi direncini üç kez test etti görüldü. Trader topluluğu teknik kurulumuna sıkı bir şekilde yanıt verdiğini gösteriyor.

Quant fiyatı için olası beklentiler

Teorik olarak, yükselişi gösteren devam modeli altcoin için öne çıkıyor. Burada fiyatlar yükselen trend çizgisinin desteğiyle, satın alma momentumunda kademeli bir büyüme kaydetti.

2 Aralık’ta QNT fiyatı 128$’lık sınır çizgisinden kesin bir çıkış yaparak yukarıda belirtilen modeli tetikledi. Önemli bir hacim artışıyla bu kırılma kendini daha iyi gösterdi.

Bugün, Quant fiyatı aşılan direnci yeniden test etti. Bu yeniden test sonrası ralli ile devam etti. Şu anda altcoin , %1,3’lük bir gün içi kazançla 132,2 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, sürekli alımla fiyatın 157 $ direncine ulaşması için %18,5 artması gerekiyor.

Teknik Gösterge

Göreceli Güç Endeksi: Günlük RSI eğimi, nötr çizginin üzerine çıkarak, piyasa duyarlılığının Quant madeni para fiyatı için olumlu bir görünüme sahip olduğunu gösteriyor.

EMA’lar: Formasyonun boyun çizgisi direnciyle birlikte, yükselen fiyat önemli bir EMA kümesini(20, 50, 100 ve 200) aştı. Ek olarak, 128 $ işaretinde dalgalanan bu EMA’lar, bu geri kazanılan yatay seviyenin önemini artırıyor.

Quant gün içi fiyat seviyeleri

Spot fiyat: 132,6 $

Eğilim: Boğa

Oynaklık: Düşük

Direnç seviyesi – 147-145 dolar ve 157 dolar

Destek seviyesi – 111,5 $ ve 100 $

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin