Bobby Lee: “Bitcoin satın aldığınızda, HODL yapın!”
Bobby Lee: “Bitcoin satın aldığınızda, HODL yapın!”

Bobby Lee: “Bitcoin satın alın ve panik satışı yapmayın.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTCChina’ın kurucu ortağı ve kripto para yorumcusu Bobby Lee, Twitter aracılığı ile Bitcoin’in ne zaman alacağına dair takipçilerine tavsiyede bulundu.

“Eğer herhangi bir BTC’niz yoksa, fiyattan bağımsız olarak satın alın.”

Geçtiğimiz hafta Bobby, BTC’nin dibinin kapitülasyon gerçekleşene kadar burada olmadığını ve Bitcoin’in 3.000 doları ayrılacağını tahmin ettiğini söyledi. Ancak, iyi haber şu ki Bitoin o zamandan bu yana bazı kazanımlar elde etti, şu an 4.184 dolar seviyesinden işlem görüyor ve dünden bu yana %4,5 oranında arttı.

Bobby bugün Twitter takipçilerinin BTC’yi ne zaman almaları ve satmaları gerektiğini bilmelerini sağlıyor. Tweet’lerini daha önce BTC’yi henüz almayanlara yönlendiriyor ve fiyattan bağımsız olarak, şimdi satın almaya başlamalarını tavsiye ediyor.

Bitcoin (BTC) madenciliği kazançsız hale geliyor

Bobby Lee: “Bitcoin satın aldığınızda, HODL yapın!”

Birçok kişi yakın zamanda dibe yakın olabileceğimizi iddia etti, bu yüzden bu, Bitcoin’i ucuza alabildiğiniz en son zaman olabilir. Bobby konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin satın aldığınızda, HODL yapın! Çünkü bazı durumlarda %80 ve üzeri düşüş yaşayabilir. Fakat bu durumun yükseliş öncesi bir dönem olduğunu ve eninde sonunda 20 kat ile 100 kat ve hatta daha fazla geri dönüş olacağını unutmayın.

BTCChina’ın kurucu ortağı: “Panik satışı yapmayın.”

Bobby Lee, Bitcoin’lerin HODL için ne kadar önemli olduğuna işaret ederek açıklamalarına devam ediyor. Bobby konuya yönelik şunları söylüyor:

İnancınız ve sabrınız var ve panik satışı yapmayın. Bitcoin’ianlaması zor. Birçok kişi bunu yanlışlıkla erken bırakacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin